Vestă Stabilizatoare Scufundări Subea 100 XS

Ref :
8335089
AVANTAJ PRODUS
Vestă ideală pentru femei şi bărbaţi. Asigură confort şi libertate de mişcare !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Adaptare la conformație
Bretele în «V», potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
Confort
Întărituri matlasate, pentru amortizarea greutății buteliei.
Utilizare ușoară
1 inel pe umăr, pentru agățarea accesoriilor. 2 buzunare laterale.
Rezistența la frecare
Material: codura 600d PES. Material cameră gonflabilă: poliamidă laminată.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă
Approved by
Toate detentoarele au fost supuse testelor de utilizare (analiza Sintetică, Dinamică şi Biomecanică) realizate de către DAN Europe, în calitate de specialist şi consultant independent.DAN Europe (Divers Alert Network Europe) este o organizaţie medicală şi de cercetare internaţională fără scop lucrativ dedicată securităţii şi sănătăţii scafandrilor.
Tests
Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări 5 stele PADI) și Water Sports Center de la Decathlon Hendaye - Franța. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de la conceperea împreună cu şefii de produs, designeri şi ingineri și până la testarea rezistenței produselor la uzură, împreună cu specialiștii centrului.
Conceput pentru
scufundări (nivel ocazional). Cod de culori pentru mărimi.
Garanție
Disponibilitate schimb piese detașabile: 2 ani.
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
După utilizarea îndelungată a produsului sau după o perioadă de inactivitate, Tribord recomandă inspecţia şi întreţinerea anuală a produsului (sau după 100 de scufundări, pentru menţinerea garanţiei).
Depozitare Sfaturi
A nu se apropia de sursele de ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Restricții de utilizare
Pentru scufundări este necesar un certificat de scafandru.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Tip vestă
Vesta stabilizatoare Subea asigură "acoperire": volumul de aer este repartizat pe toată suprafaţa acoperită a corpului. Asigură flotabilitate optimă.
Vestă stabilizatoare mixtă, cu bretele în formă de "V", brevetate.
Forma bretelelor asigură susţinere optimă. Forma bretelelor evită compresia la nivelul pieptului. De aceea, este potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Chinga de prindere asigură reglarea uşoară a bretelelor.
Utilizare
Elementele de golire au fost plasate în partea din față (la nivelul pieptului, pentru golire mare și ventral, sub buzunarul drept, pentru golire mică). Formă practică. Manevrarea flotabilității scufundătorului este ameliorată. Deschiderile celor două buzunare laterale au fost coborâte, pentru acces ușor.
Întărituri dorsale matlasate.
Echipa Tribord a creat întărituri matlasate pe partea dorsală pentru confort şi amortizare la nivelul tubului de oxigen.
Greutate și flotabilitate
XS = 80N / 8 Lbs S = 100N / 10 Lbs M = 130N / 13 Lbs L = 165N / 16,5 Lbs XL = 180N / 18 Lbs 3,14 kg pentru mărimea M/L.
Material
Vesta stabilizatoare Tribord este realizată din materiale de înaltă calitate testate în apă de mare şi în piscină. Material: codura 600d PES. Material cameră: PA210 cu PU laminat. Culori speciale utilizate pe chinga vestei, pentru a fi ușor reperabil. Culori diferite, în funcție de mărimi. XS. chingă albă S: chingă roșie M: chingă galbenă L: chingă albastră XL: chingă neagră.
Recomandări întreținere
1/ A se spăla cu apă curată. A se spăla cu atenție elementele de umflare și golire. 2/ A se goli de apă, acționând elementul special. A nu se depozita conținând apă. 3/ A se usca pe un umeraș, la loc ferit de razele soarelui. Verificați constant vesta, pentru a repera orice semn de uzură. Umflați (cu gura) camera gonflabilă, așteptați 12h și verificați dacă se dezumflă.
Recomandări depozitare
Este importantă depozitarea obiectelor de scufundat departe de surse ce produc ozon (motoare electrice, arzătoare, etc..) și protejarea de razele ultraviolete. În caz contrar, unele părți ale vestei se pot deteriora mai repede, punându-vă siguranța în pericol. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Revizie veste stabilizatoare
Vesta trebuie controlată frecvent și întreținută de un centru Subea, cel puțin o dată la doi ani, dau chiar mai des, dacă practicați scufundări la un nivel avansat. Service după vânzare: http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Ce este marca Subea ?
Tribord Plongée devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și scufundare în apnee). Treptat, mărcile tuturor produselor de scufundat vor fi înlocuite. De ce Subea ? Pentruexperiențe subacvatice de neuitat !("SUBaquatic Experiences are Amazing") Mai multe informații: www.subea.com.
HAUT DE PAGE