Vestă Stabilizatoare Scufundări SCD 500

Ref :
8334039
AVANTAJ PRODUS
Vestă stabilizatoare, ideală pentru bărbați și femei ! Asigură confort și libertate de mișcare !

beneficii utilizator

Adaptare la conformație
Bretele în formă de «V», brevetate. Model bărbați/damă.
Confort
Întărituri la nivelul spatelui și umerilor.
Utilizare ușoară
4 inele de fixare, 2 buzunare mari laterale. Buzunare lestare:
Rezistența la frecare
Material: Ripstop 600d PES. Material cameră: poliamidă laminată.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă
Approved by
Toate detentoarele au fost supuse testelor de utilizare (analiza Sintetică, Dinamică şi Biomecanică) realizate de către DAN Europe, în calitate de specialist şi consultant independent.DAN Europe (Divers Alert Network Europe) este o organizaţie medicală şi de cercetare internaţională fără scop lucrativ dedicată securităţii şi sănătăţii scafandrilor.
Tests
Partener tehnic: PlanetOcean (centru de scufundări, 5 stele PADI) cu baza la Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de conceperea împreună cu şefii de produs, designeri şi ingineri, și până la testele de uzură de lungă durată, cu ajutorul scafandrilor centrului (debutanți-monitori, pe tot parcursul anului).
Conceput pentru
scufundări.
Garanție
Disponibilitate piese de schimb: 2 ani.
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
După utilizarea îndelungată a produsului sau după o perioadă de inactivitate, Tribord recomandă inspecţia şi întreţinerea anuală a produsului (sau după 100 de scufundări, pentru menţinerea garanţiei).
Depozitare Sfaturi
A se depozita departe de surse ce produc ozon (motoare electrice, arzătoare, etc.) și a se proteja de razele ultraviolete.
Restricții de utilizare
Pentru scufundări este necesar un certificat de scafandru.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Vestă stabilizatoare, pentru scufundări.
Vesta stabilizatoare Subea asigură "acoperire": volumul de aer este repartizat pe toată suprafaţa acoperită a corpului. Asigură flotabilitate optimă.
Vestă stabilizatoare, cu bretele în formă de"V", brevetată.
Forma bretelelor asigură susţinere optimă. Forma bretelelor nu permite compresia pieptului. De aceea, se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților. Chinga de prindere asigură reglarea uşoară a bretelelor.
Buzunare ergonomice
Sisteme de închidere în partea din față (la nivelul pieptului, pentru golire mare și la nivel ventral, sub buzunarul drept, pentru golire mică). Forma lor asigură o prindere ușoară. Gestionarea flotabilității este ameliorată. Buzunarele laterale se deschid mai jos, pentru a asigura accesul ușor. Vesta stabilizatoare Subea SCD 500 dispune de două buzunare lestabile, cu greutăți de până la 3 kg într-un buzunar.
Întărituri matlasate !
Echipa Subea a creat întărituri matlasate pe partea dorsală pentru confort şi amortizare la nivelul tubului de oxigen. Întăriturile matlasate se găsesc și la nivelul umerilor, pentru confort.
Greutate și flotabilitate
Flottabilité S =100N/10l M = 130N/13l L =165N/16,5l XL = 180N/18l. Greutate: 3,88 kg (mărimea M).
Material
Vesta stabilizatoare Tribord este realizată din materiale de înaltă calitate testate în apă de mare şi în piscină. Material: Ripstop 600d PES limitează deșirările. Material cameră: PA210 cu PU laminat.
Recomandări întreținere
1/ Clătiți cu atenție vesta, cu apă limpede. Insistați la nivelul furtunului. 2/ Goliți vesta de apă, acționând elementul de golire. Nu lăsați vesta umplută cu apă. 3/ Uscați pe un umeraș, departe de razele soarelui. Verificați vesta personal, în fiecare an, pentru a repera eventuale probleme. Umflați (cu gura) camera gonflafilă, așteptați 12 h și verificați să nu se dezumfle.
Recomandări depozitare
Este importantă depozitarea obiectelor de scufundat departe de surse ce produc ozon (motoare electrice, arzătoare, etc.) și protejarea de razele ultraviolete. În caz contrar, anumite elemente se pot deteriora mai repede și pot afecta modul în care vă protejează. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Revizie veste stabilizatoare
Vesta stabilizatoare trebuie să fie examinată și întreținută de un centru special Subea, cel puțin o dată la doi ani, sau chiar mai des. Service post-vânzare http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Ce este marca Subea ?
Tribord Plongée devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și apnee). Treptat, toate marcajele produselor noastre pentru scufundări vor fi înlocuite. De ce Subea ? Pentru experiențe subacvatice de neuitat ("SUBaquatic Experiences are Amazing" ) ! Detalii pe: www.subea.com.
HAUT DE PAGE