Vestă Izeber Floating System Negru Bărbaţi

Ref :
8309128
AVANTAJ PRODUS
Primul produs textil premiat la Oxylane Innovation Awards. Vestă plutitoare în conformitate cu norma 50N. Asigură confortul şi izolarea termică a unei veste clasice!

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Izolare termică
Umplutura asigură izolare termică asemănătoare celei cu vată (200g).
Polivalență
Vestă reversibilă cu o faţă portocalie,vizibilă de la depărtare şi o faţă sobră.
Hidrofobie
Materialul a fost tratat special pentru a fi hidrofob.
Vizibilitate
Faţa portocalie dispune de benzi reflectorizante SOLAS, norma EN-471.
Libertate de mișcare
Croiala scurtă. Libertate de mişcare.Umplutură pentru plutire, uşoară şi lejeră.
Impact asupra mediului
Comparație ciclu de viață: vestă călduroasă bărbați.

CARACTERISTICILE SALE

Tip
Vestă fără mâneci
Avantaje
Confort termic.
Avantaje
Hidrofobă.
Avantaje
Rezistenţă la vânt.
Avantaje
Plutește !
Compoziție
Material interior şi exterior 100% din poliamidă.Umplutură din fibră de polietilenă.
Conceput pentru
a proteja împotriva frigului, vântului și stropilor de apă în timpul navigației de coastă.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă dulce înainte de o depozitare prelungită. A se spăla la maşină la 30 de grade. A se spăla automat.A se usca pe umeraș într-un loc uscat. A nu se usca automat.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit, ferit de lumina soarelui.
Restricții de utilizare
Trebuie să ştiţi să înotaţi.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Garanția flotabilității
Respectă norma EN ISO 12402-5. Are aceleaşi caracteristici, mai multă flotabilitate şi nivel de performanţă de 50 Newton. Ajută utilizatorul să înoate sau să stea cu capul la suprafaţă.
Cum este realizată umplutura vestei ?
Umplutura din polietilenă asigură flotabilitate.Materialele din paiete şi micro bile asigură protecţie termică optimă, confort şi flexibilitate. Protecţie termică cu un indice ”clos” de 2,6 puncte.
Ce este hidrofobia materialului ?
Hidrofobia jachetei este asigurată de un tratament aplicat pe faţa exterioară.Acest tratament face ca apa să alunece pe suprafaţa materialului, fără a fi absorbită în interior. Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne lejer şi călduros.Acest tratament trebuie reînnoit de-a lungul vieţii produsului. Pentru aceasta magazinele noastre vă propun produse variate.
De ce este importantă protecţia împotriva vântului?
Este foarte important să vă protejaţi împotriva vântului deoarece acesta scade temperatura corporală. Potrivit modelului ''Windchill'', care măsoară temperatura resimţită sub influenţa vântului şi a frigului: pentru o temperatură de 5°C, cu o viteză a vântului de 30km/h, temperatura resimţită va fi de 0°C. Dacă temperatura aerului este de 0°C şi viteza vântului de 40 km/h, temperatura resimţită va fi de -7°C. Jacheta înlătură efectele vântului.
Ce reprezintă indicele” Clo„ ?
Indicele ”Clo„ măsoară rezistenţa termică a jachetei. În timpul testelor, materialul este expus unei temperaturi apropiate de cea a corpului şi unei temperaturi exterioare controlate.Indicele „Clo„ evaluează capacitatea produsului de a menţine căldura în interior. Cu cât indicele ”Clo” este mai mare cu atât îmbrăcămintea va păstra căldura produsă de corp un timp mai îndelungat.
Notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Also find

HAUT DE PAGE