VESTĂ IZEBER 50 FLOATING SYSTEM


 

O vestă călduroasă pentru flotabilitate !

Majoritatea practicanţilor sportului cu vele amână mereu pentru mai târziu îmbrăcarea unei veste de salvare. Totuși, în fiecare an, un număr mare de sportivi se află în situația de a cădea peste bord.

Din dorința de a vă conferi siguranță și practicitate la bord, TRIBORD a imaginat astfel o vestă fără mâneci, al cărei material izolant oferă o flotabilitate echivalentă cu cea a unei veste de 50 Newtoni (Norma Iso 12402-05). Această flotabilitate este obţinută datorită lamelor din polietilenă cu celule închise care conţin aer şi microbile.
Acestea din urmă permit vestei Izeber 50 Floating System o mare flexibilitate și o libertate de mișcare în timpul manevrelor.

Având un design asemănător vestelor obișnuite, vesta Izeber 50 Floating System nu este însă mai puțin tehnică, deoarece aceasta conferă practicantului sportului de plăcere protecția necesară împotriva frigului și a vântului, dar și siguranță în cazul în care acesta cade în mare; şi toate acestea fără ca utilizatorul să aibă impresia că poartă un produs de ajutor pentru flotabilitate. Această vestă reversibilă oferă, în plus, vizibilitate în caz de nevoie – pentru aceasta, este suficient să o întoarceți pe partea portocalie fluorescentă care are elemente reflectorizante integrate.

Datorită vestei Izeber 50 Floating System de la TRIBORD, practicanții sportului de plăcere beneficiază, fără a-și da seama, de o protecție suplimentară împotriva înecului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compoziție : materiale textile din poliamidă și poliester, spume din polietilenă
Mărimi : : S (40-60 kg, M (60-70 kg), L, XL, XXL (peste 70 kg)
Culori față : negru, gri antracit, gri deschis, albastru regal, bleumarin, roșu
Culori spate : portocaliu
Preț: 229,90 lei

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VESTA IZEBER 50 FLOATING SYSTEM

O vestă călduroasă pentru flotabilitate !
INFORMATII SUPLIMENTARE

MASCĂ FACIALĂ PENTRU SNORKELING EASYBREATH

Puteți vedea și respira sub apă ca și cum ați fi pe uscat!
INFORMATII SUPLIMENTARE

ADĂPOST SOLAR IWIKO 1 SECUNDĂ

Adăpostul de plajă care poate fi montat într-o secundă!
INFORMATII SUPLIMENTARE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAUT DE PAGE