Tricou UV Albastru Copii

Ref :
8330834
AVANTAJ PRODUS
Protejează de razele UV chiar şi în apă ! Croială lejeră

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Descoperiţi panoplia

beneficii utilizator

Protecție solară
Material PROFILTER UPF50+.Protejează chiar şi umed95% din UV.
Viteza de uscare
Material sintetic din poliamidă pentru uscare rapidă.
Stabilitate
Catarama permite prinderea şortului de top.
Întreținere
Material anti-nisip= uşor de întreţinut, rezistent şi confortabil!

CARACTERISTICILE SALE

Croială
Lejeră.
Formă
Mâneci scurte.
Approved by
Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri.Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758.Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată pentru a reda condiţiile reale de purtare.
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Centrul mondial Tribord este situat pe malul râului Bidassoa , în Hendaye. Acest lucru înlesneşte fabricarea de produse pentru utilizatorii dintr-un mediu unde se găseşte o sursă de apă.
Conceput pentru
sporturi nautice (nivel ocazional). Asigură protecţie împotriva soarelui şi reduce apariţia iritaţiilor.Uscare rapidă. Anti-nisip.
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se păstra în husă.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Material anti- UV - PROFILTER
Materialul utilizat pentru acest produs blochează minim 98% din razele UVB şi 95% din razele UVA. Respectă norma EN-13758-2 și protejează de soare. Se poate purta atât în apă, cât şi pe uscat. Integrarea particulelor de ceramică direct în fibra produsului permit protecție în timp, chiar și după mai multe spălări.
Uscare rapidă
Materialul din poliester permite uscarea naturală rapid. Un tratament hidrofob suplimentar reduce absorbția apei pentru a limita efectul de frig în caz de vânt. Facilitează uscarea. Efectul tratamentului se pierde după 5-6 spălări la mașină. Pentru a mări durata tratamentului se recomandă clătirea cu apă curată, decât spălarea cu detergent.
Sfaturi
Deși protejează de soare, fenomene ca reflexia (apei, nisipului), căldura, ora, etc, trebuie luate în considerare. Purtarea tricoului nu exclude utilizarea echipamentului adaptat pentru soare: ochelari de soare, pălărie sau șapcă, aplicare cremei de soare, consumarea de apă, etc.
Ce înseamnă FPS 50 + ?
FPS este un indice standard de protecţie solară ( Ultra Violet Protection Factor ). Respectă normele la nivel international. Indică indicele de protecţie textilă şi indicele UV.Pentru a corespunde normelor trebuie să blocheze 95% din razele UV.FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.
Material anti-nisip
Orificiile produsului reduc urmele de nisip de pe materialul textil.
Croială amplă
Dispune de croială amplă pentru utilizare ușoară. Dacă aveți nevoie de mai mult confort se recomandă alegerea unui model mulat.
Sistem de susținere
Dispune de orificiu în față pentru trecerea unui șnur de la șortul de înot.
Ghid de protecție solară
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE