Tricou UV Alb Bărbaţi

Ref :
8330843
AVANTAJ PRODUS
Protejează de razele UV chiar şi în apă ! Croială lejeră

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Protecție solară
Material PROFILTER UPF50+.Protejează chiar și ud.Protejează de cel puțin 95%UV
Viteza de uscare
Materialul din poliester se usucă rapid.
Întreținere
Material anti-nisip= uşor de întreţinut, rezistent şi confortabil.

CARACTERISTICILE SALE

Croială
Lejeră.
Formă
Mâneci scurte.
Compoziție
100% poliester.
Approved by
Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri.Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758.Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată pentru a reda condiţiile reale de purtare.
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Centrul mondial Tribord este situat pe malul râului Bidassoa , în Hendaye. Acest lucru înlesneşte fabricarea de produse pentru utilizatorii dintr-un mediu unde se găseşte o sursă de apă.
Conceput pentru
sporturi nautice (nivel ocazional).Uscare rapidă. Anti-nisip.
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se păstra în husă.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Protecție anti- UV - Profilter
Materialul utilizat pentru acest produs blochează minim 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (UPF 50+). Produs conform normei EN-13758-2, asigură protecție împotriva soarelui.Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Particule de ceramică în fibra produsului ce asigură protecție optimă în timp, chiar și după spălări.
Uscare rapidă
Material din poliester, ce asigură o uscare rapidă. Material tratat hidrofob ce evită absorbția apei pentru a reduce senzația de frisoane în cazul în care bate vântul. Material ce se usucă rapid. Efectele acestui tratament se vor atenua după 5-6 spălări la mașina automată, așadar pentru a crește rezistența în timp, se recomandă o clătire cu apă curată, în pofida spălărilor cu detergent.
Atitudine în zilele însorite
Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare. Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod regulat, etc.
Ce înseamnă FPS 50 + ?
FPS este un indice standard de protecţie solară ( Ultra Violet Protection Factor ). Respectă normele la nivel international. Indică indicele de protecţie textilă şi indicele UV.Pentru a corespunde normelor trebuie să blocheze 95% din razele UV.FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.
Material anti-nisip
Orificiile produsului reduc urmele de nisip de pe materialul textil.
Croială lejeră
Acest tricou anti-UV dispune de croială lejeră ce asigură o utilizare ușoară.Pentru un confort mai bun sau pentru limitarea iritațiilor, alegeți un model mai cambrat.
Sistem de susținere
Acest tricou anti-UV Tribord dispune de un sistem de prindere al șortului de baie pentru o susținere mai bună în timpul practicării.
Ghid protecție solară
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE