BIENTÔT ÉPUISÉ

Top UV 100 Alb Adulţi

Ref :
8330785
AVANTAJ PRODUS
Asigură protecţie împotriva razelor UV atât la plajă, cât şi în apă. Uscare rapidă
de la
39.90 RON23.90 RON*

beneficii utilizator

Reducerea frecărilor
Cusăturile plate şi croiala mulată previn apariţia iritaţiilor.
Viteza de uscare
Materialul din poliester se usucă rapid. Reduce senzaţia de frig.
Întreținere
Material anti-nisip= uşor de întreţinut, rezistent şi confortabil!
Transport
Se pliază uşor şi rapid.
Impact asupra mediului
Nota A - CO2 : 3,0 kg. Energie: 14,6 kWh. Apă0,043 m3 -Detaliioxylane.com

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
85% poliester şi 15% elastan.
Approved by
Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri.Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758.Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată pentru a reda condiţiile reale de purtare.
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Centrul mondial Tribord este situat pe malul râului Bidassoa , în Hendaye. Acest lucru înlesneşte fabricarea de produse pentru utilizatorii dintr-un mediu unde se găseşte o sursă de apă.
Conceput pentru
sporturi nautice (nivel consecvent). Asigură protecţie împotriva razelor solare şi reduce iritaţiile. Uscare rapidă. Anti-nisip.
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
Pliaţi tricoul în buzunarul integrat.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Protecţie solară
Ideal pentru sporturile nautice. Protejează de razele UV !
Material anti- UV
Protecţie până la 98% din razele UVB şi 95% razele UVA (FPS 50 +). Este garanţia unei protecţii eficiente împotriva razelor solare. Poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Firele ceramice din compoziţia materialului textil protejează împotriva razelor UV.
Protecţie împotriva iritaţiilor şi susţinere
Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surfing sau de bodyboard. Poate fi purtat şi pe sub un costum pentru a proteja de iritaţii.
Material anti-nisip
Orificiile produsului reduc urmele de nisip de pe materialul textil.
Orificiile produsului reduc urmele de nisip de pe materialul textil.
Materialul din poliester se usucă mult mai rapid decât poliamida ( material folosit foarte des în compoziţia costumelor de baie).
Material Profilter:
Clic aici pentru <a href="http://www.tribord.com/user_guides/8203856rclic144180-user-guide-hh-sport.pdf" target="_blank"> Descărcaţi instrucţiunile complete</a>
Ce înseamnă FPS 50 + ?
FPS este un indice standard de protecţie solară ( Ultra Violet Protection Factor ). Respectă normele la nivel international. Indică indicele de protecţie textilă şi indicele UV.Pentru a corespunde normelor trebuie să blocheze minimum 95% din razele UV. . FPS 40 înseamnă că materialul blochează 95% din razele UVB şi 97% din razele UVA . . FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA . Protecţie eficientă.
HAUT DE PAGE