Top neopren 2.5 mm SCD 100

Ref :
8242306
AVANTAJ PRODUS
Poate fi purtat sub un costum de scufundări !

beneficii utilizator

Izolare termică
Top 2.5mm pentru confort termic.
Utilizare
100% neopren elastic. Se îmbracă uşor şi rapid.
Libertate de mișcare
Bluză fără mâneci pentru mai multă libertate de mişcare a braţelor.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 100.0% Neopren Căptuşeală : 100.0% Poliamidă
Approved by
Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări 5 stele PADI) la Water Sports Center by Decathlon à Hendaye - Franţa. Centrul foloseşte produse Subea tot timpul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Tribord : conceput cu ajutorul experţilor şi practicanţilor.
Tests
Conceput şi testat de echipa noastră şi de partenerul nostru tehnic la Hendaye (Franța) pentru confirmarea izolării termice.
Conceput pentru
scufundare cu butelia în apă de temperatură 16° - 24°.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă dulce. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se feri de soare şi de umezeală.
Restricții de utilizare
Practică nataţia.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ajustați nivelul de căldură și grosimea materialului !
În timpul scufundărilor, frigul este cel mai mare duşman ! Este necesară o protecţie termică în funcţie de temperatura apei. Conceptul a fost dezvoltat pentru 5 produse care pot fi combinate în funcţie de temperatură. Puteţi completa izolarea termică cu o cagulă, un top de neopren, un top cu cagulă, un sous-shorty de 1 mm sau un sur-shorty de 5.5 mm.
Sfaturi pentru întreţinere.
1)Clătiţi combinezonul după fiecare utilizare în apă c, din exterior în interior. 2) Folosiţi o soluţie bactericid 3) Frecaţi cu apă curată 4) Uscaţi pe un umeraş mare, la umbră şi într-un loc bine ventilat. Atenţie, soarele decolorează părţile textile ale combinezonului şi accelerază îmbătrânirea noprenului. Fermoarele pot fii curăţate cu o periuţă de dinţi, şi lubrifiate cu silicon.
Ce este marca Subea ?
Subea este marca Deacthlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundări, vânătoare subacvatică şi apnee). Progresiv, marcajele produselor vor fii înlocuite. De ce Subea ? Pentru că: "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Pentru detalii: www.subea.com
HAUT DE PAGE