Top Neopren 1mm Cagulă Integrată 2mm

Ref :
8113866
AVANTAJ PRODUS
Cagulă ce asigură un plus de confort termic !

beneficii utilizator

Izolare termică
Neopren 1mm pe piept.Cagulă neopren de 2 mm.
Libertate de mișcare
Croială ce nu împiedică rotirea braţelor.
Polivalență
Se potrivește oricărui tip de costum.

CARACTERISTICILE SALE

Tip
Top neopren + cagulă
Croială
Strâmtă.
Lungime mâneci
fără mâneci
Avantaj
caldură
Compoziție
Material principal : 90.0% Neopren, Material principal : 10.0% Poliamidă
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surfing în apă rece, între 7°C - 17°C (nivel intensiv). Durată: Maxim 3 h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă dulce după fiecare utilizare. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Temperatura apei între 7° şi 17°C. Practicare de până la 3h.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Asigură confort termic! Un produs potrivit pentru fiecare temperatură.
În apă, extremitățile corpului sunt cele care pierd cel mai repede căldură. Iată ce accesorii puteți folosi pentru a evita pierderile de căldură: - în apă caldă/ temperată (>17°C) => botoși neopren. - în apă rece (12 - 17°C) : Cizmulițe și mănuși. - în apă rece (7 - 12°C) : Cizmulițe, mănuși, cagulă și top cu cagulă. Toată oferta de accesorii pe decathlon.ro.
Alegerea corectă a mărimii
Un top din neopren trebuie să fie mulat pentru a asigura confort termic optim. Este recomandat să fie mai strâns în momentul probării. Inconfortul dispare rapid în momentul în care costumul este ud.
Cum funcționează neoprenul ?
În contact cu apa, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Reduce resimțirea schimbărilor de temperatură. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este dublat cu material textil polieter, pentru rezistență mai mare la abraziune. Densitatea neoprenului:2 și 1 mm. Neoprenul este compus din spumă de elastomer, cu celule închise (policloropren) și conține bule de azot ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.
Îmbinare etanșă
Cusăturile sunt lipite pentru a garanta etanșeitate și rezistență. Cusătura este "oarbă" : firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului din interior reduce iritațiile. Zone interioare de confort și întărituri sunt poziționate în zonele sensibile.
Protecție vânt
Am adăugat materialul intercalat din neopren pentru a proteja de vânt. Materialul îmbunărățește confortul termic ș reduce efectul de frig.
Ideal pentru practicarea de sporturi nautice.
Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).
Alegeți combinezonul potrivit!
Modelele noastre de combinezoane sunt clasificate în funcție de temperatura apei: Apă caldă, Apă temperată, Apă rece. Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).Regăsiți întreaga ofertă de combinezoane pe decathlon.ro.
HAUT DE PAGE