BIENTÔT ÉPUISÉ

Sutien Înot Triunghi Culisant Mae Island Damă Cu Bureți

Ref :
8332227
AVANTAJ PRODUS
Sutien de înot în formă de triunghi culisant !Se reglează la spate şi în jurul gâtului. Margini elastice ! Susţinere. Bureți detașabili, material dublat și întărituri.
de la
54.90 RON0.90 RON*

beneficii utilizator

Susținere bust
Asigură susținere. Ideal pentru busturile mici și medii.
Evidenţiază silueta
Bureți detașabili ce definesc bustul.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.

CARACTERISTICILE SALE

Tip
sutien.
Formă
Triunghiulară.
Bureți
Da.
Armătură
Nu.
Definire bust
Nu.
Colecţia
Island.
Compoziție
Material: 80% poliamidă și 20% elastan (colecția Color Block și Island). 86% poliestre și 14% elastan (colecția Fjord, Honolua, Kalao, Phoenix, Pepsydots și Palms). 87% poliamidă și 13% elastan (colecția Rosa).
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
sporturi acvatice (nivel ocazional). 36 - 46.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Conformaţie
Sutienul se adaptează uşor diferitelor conformaţii.Ideal pentru busturile medii şi mici. Confortabil datorită şnurului de prindere la nivelul gâtului şi la spate. Bureţii detaşabili, integraţi definesc bustul. Material flexibil ce asigură confort optim.
Ce sunt bureţii ?
Bureții reprezintă soluția perfectă pentru a defini bustul, fără a irita pielea.Tribord a creat modele de costume cu bureți pentru confortul dumneavoastră. Bureţii detaşabili permit mărirea sau micşorarea cu o jumătate de măsură.
Dispune de bureți detașabili
Bureţii detaşabili permit mărirea sau micşorarea cu o jumătate de măsură. Şnur de prindere la nivelul gâtului ce permite adaptarea tensiunii în funcţie de conformaţie. Șnur de prindere la spate ce se adaptează conformației.
Reglare
Se poate regla nivelul de acoperire în funcție de mărimea bustului.
Dublură
Dispune de material dublat ce reduce efectul de transparență.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura suținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită.Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
HAUT DE PAGE