BIENTÔT ÉPUISÉ

Sutien Înot Triunghi Culisant Mae Basic Albastru Damă

Ref :
8331434
AVANTAJ PRODUS
Sutien de înot tip triunghi culisant ! Se înnoadă la spate şi în jurul gâtului. Margini elastice. Susţinere. Material dublat.
de la
11.90 RON5.90 RON*

8 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Stabilitate
Design adaptat pentru susţinerea în valurile mici.
Susținere bust
Asigură susținere. Ideal pentru busturile mici și medii.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.
Impact asupra mediului
Costum Sutien - sustainability.decathlon.com

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 82.0% Poliamidă, Material principal : 18.0% Elastan Căptuşeală : 100.0% Poliester
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
surf şi bodyboard(nivel ocazional). Compatibil cu SUP şi snorkeling.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Nivel ocazional.
Pentru începători. Pentru utilizare în valurile mici. Nivel ocazional. Pentru căderi în valurile mici. Au fost concepute mai multe costume de înot adaptate practicii ocazionale şi constituţiei dumneavoastră.
Bureţi evolutivi
Ideal pentru orice conformație. Asigură susținere. Ideal pentru busturile mici și medii. Șnur de strângere la gât ce asigură confort și ce permite prinderea la baza sutienului.Sutien din material flexibil ce asigură confort.
Reglare
Se poate regla nivelul de acoperire în funcție de mărimea bustului.
Dublură
Dispune de material dublat ce reduce efectul de transparență.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi: pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
O notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul de mediu al produsului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediuPentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE