BIENTÔT ÉPUISÉ

Sutien Înot Push up Elena Fluo Damă

Ref :
8357554
AVANTAJ PRODUS
Pune în valoare bustul ! Şnur la bază, armături şi bureţi ficşi, ce asigură susţinere şi confort. Se înnoadă la gât şi la spate. Material dublat.

5 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Susținere bust
Şnur în jurul gâtului şi armături sub bust ce asigură susţinere bună.
Evidenţiază silueta
Efect de push up ce defineşte bustul.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.

CARACTERISTICILE SALE

Tip costum
sutien.
Formă
Push up.
Bureți.
Da.
Armătură
da.
Efect definire
Nu.
Compoziție
Spumă : 60.0% Poliuretan, Spumă : 40.0% Poliester Material principal : 82.0% Poliester, Material principal : 18.0% Elastan
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
sporturi acvatice (nivel ocazional). 85A-95D.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Conformaţie
Sutien cu efect de push up ! Şnurul se înoadă în jurul gâtului pentru a evidenţia bustul. Armături şi şnur la bază ce asigură susţinere şi confort. Şnur de prindere la spate ce se adaptează conformaţiei. Ideal pentru busturile mici şi medii.
Ce este efectul push up ?
Bureţii integraţi ridică sânii şi pun în valoare decolteul. Acesta este un efect de push up. Sutienul de înot Elena face parte din categoria cu push up maxi.
Ce sunt bureţii ?
Bureții reprezintă soluția perfectă pentru a defini bustul, fără a irita pielea.Tribord a creat modele de costume cu bureți pentru cofortul dumneavoastră. Bureţii detaşabili permit mărirea sau micşorarea cu o jumătate de măsură. Dispune de bureţi ficşi.
Bureţi evolutivi
Bureţii pot fi evolutivi, se adaptează în funcţie de măsura cupei: maxi push-up (cupa A şi B) şi push-up discret pentru mărimile mari.
Armături
Armătura este o întăritură în jurul sânului ce asigură susţinere optimă. Permite reglarea formei decolteului.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
HAUT DE PAGE