BIENTÔT ÉPUISÉ

Sutien de Înot Triunghi Fix Personalizabil Nahia Mov Damă

Ref :
8331417
AVANTAJ PRODUS
Sutien de înot personalizabil cu ajutorul şnururilor (se vând separat).Se regealză în jurul gâtului, se poate prinde la bază şi dispune de sistem de prindere la spate. Susţinere.
de la
39.90 RON14.90 RON*

beneficii utilizator

Susținere bust
Susţinere. Ideal pentru busturile mici şi medii.
Evidenţiază silueta
Pune în valoare forma naturală a bustului.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.
Personalizare
Şnururi de prindere personalizabile.26 şnururi la alegere

CARACTERISTICILE SALE

Tip
sutien.
Formă
Triunghiulară.
Bureți
Nu.
Armătură
Nu.
Definire bust
Nu.
Colecţia
personalizabil.
Compoziție
80% poliamidă, 20% elastan.
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
sporturi acvatice (nivel ocazional). 85B-95E.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Personalizaţi-vă costumul de înot !
Pentru a personaliza costumul de înot în funcţie de preferinţă Tribord a creat şnururile personalizabile. 26 de kituri de șnururi cu imprimeu colorat şi modern ! Alegeţi sutienul, apoi slipul şi şnururile de prindere (1kit = 4 legături= 2 legături pentru sutien+ 2 legături pentru slip). Puteţi face diferite combinaţii de culori.
Conformaţie
Cunoaşteţi sutienul în formă de triunghi culisant ? Iată a doua variantă a acestuia, în formă de triunghi fix.Forma este aproape aceeaşi şi se adaptează uşor diferitelor conformaţii. Ideal pentru busturile mici şi medii. Şnurul se poate deplasa şi prinde la bază. Şnururi reglabile ce asigură stabilitate în apă; se pot schimba în funcţie de preferinţă !
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura suținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită.Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
HAUT DE PAGE