Sutien de înot effy negru formă rotundă

Ref :
8333234
AVANTAJ PRODUS
Sutien de înot, formă rotundă.Dispune de armături ce asigură susţinere şi evidenţiază decolteul. Bretele late, reglabile şi confortabile. Sistem de prindere la spate. Material dublat.
de la
39.90 RON14.90 RON*

7 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Stabilitate
Design pentru o susţinere bună în valurile mici.
Susținere bust
Armături şi bretele reglabile ce asigură susţinere optimă.
Evidenţiază silueta
Forma sutienului oferă un decolteu rotund. Se adaptează tuturor busturilor.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.
Impact asupra mediului
Costum Sutien - sustainability.decathlon.com

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 80.0% Poliamidă, Material principal : 20.0% Elastan Căptuşeală : 76.0% Poliamidă, Căptuşeală : 24.0% Elastan
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
surf sau bodyboard (nivel ocazional). Compatibil cu SUP şi snorkeling.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Nivel ocazional.
Pentru nivelul începător sau ocazional. Practicare în valuri mici. Pentru practicarea confortabilă. Cădeţi des, dar în valuri slabe. Gamă concepută pentru nivel consecvent şi pentru constituţia dumneavoastră.
Bureţi evolutivi
Sutien cu formă rotundă, feminină ce evidenţiază bustul şi decolteul. Armăturile din jurul bustului asigură susţinere optimă. Bretele late, confortabile şi reglabile. Sistem de închidere la spate cu cataramă lată. Decolteu discret. Ideal pentru busturile medii şi mari!
Armături:
Armătura este o întăritură în jurul sânului ce asigură susţinere optimă. Permite reglarea formei decolteului.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
O notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul de mediu al produsului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediuPentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE