BIENTÔT ÉPUISÉ

Sutien de Înot Bahia Island Tip Eşarfă

Ref :
8331350
AVANTAJ PRODUS
Sutien de înot tip triunghi lung ce acoperă bustul. Şnurul de la bază asigură susţinere.Look sportiv şi decolteu definit.Şnur de prindere la gât şi sistem de închidere la spate.Material dublat.
de la
54.90 RON45.90 RON*

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Stabilitate
Design pentru susţinere în valuri mai mici de un metru.
Susținere bust
Susținere bună.Ideal pentru orice formă de bust.
Evidenţiază silueta
Şnurul de la baza sutienului subliniază forma bustului.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.
Impact asupra mediului
Costum Sutien - sustainability.decathlon.com

CARACTERISTICILE SALE

Tip
sutien.
Formă
Triunghi lung.
Bureți
Nu.
Armătură
Nu.
Definire
Nu.
Colecţia
Island.
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
sporturi acvatice (nivel ocazional). 85B-95E.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Nivel consecvent.
Nivel consecvent. Utilizare în valuri mai mici de un metru. Cădeţi des în apă. Costumul de înot trebuie să răspundă exigenţelor utilizării şi să rămână imobil în timpul mişcării. Gamă pentru nivelul consecvent şi constiuţia dumneavoatră.
Bureţi evolutivi
Întărituri la bază ce subliniază delicat forma bustului şi asigură susţinere. Formă de triunghi lung ce îmbracă şi evidenţiază delicat bustul. Şnurul permite reglarea sutienului în funcţie de conformaţie.Sistem de prindere la spate ce asigură susţinere.Ideal pentru busturile normale şi rotunde.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura suținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
O notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul de mediu al produsului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediuPentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE