Suprapantalon Navigație 100 Bărbați

Ref :
8330268
AVANTAJ PRODUS
100% cusături etanșe. Lejer şi confortabil, acest pantalon este ideal pentru practicarea ocazională a navigaţiei pe vreme ploioasă .

beneficii utilizator

Impermeabilitate
3h de ploaie moderată (>5000 mm). Cusături 100% etanșe. Material hidrofob.
Rezistenţă la apă sărată
Tratamentul special împiedică apariţia fenomenului de oxidare.
Respirabilitate
Protecție ce asigură respirabilitate (RET<12)
Utilizare ușoară
Talie elastică, benzi cu arici la gleznă.

CARACTERISTICILE SALE

Sezon:
vară
Navigare:
Vreme variabilă.
Frecvență
Nivel ocazional.
Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă
Conceput pentru
navigație (nivel ocazional). Model bărbați. 3/4 x jumătate de zi pe an, pe ploaie moderată.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos cu benzile cu arici închise. Selectaţi clătire din abundenţă şi stoarcere uşoară. Uscaţi de preferinţă în aer liber. Uscaţi automat la maşină, temperatură minimă, durată minimă, pentru îmbunătăţirea performanţelor hidrofobe. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. A se evita expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece riscaţi deterioarea membranei sau a stratului protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
- Material cu strat protector- >5000 mm presiune a apei. Cusături 100% etanşe- Bază reglabilă, cu benzi cu arici. Produs validat în simulator, în condiţii de ploaie moderată (100L/H) >m² h.
Respirabilitate
RET<12.foarte respirant. Pentru a ști dacă un material este respirant, îi măsurăm rezistența evaporativă, numită RET (test în conformitate cu norma ISO 11092). Este vorba despre capacitatea materialului de a permite transpirației să se evapore.
Cum se reînnoiește capacitatea hidrofobă a materialului ? etapa 1 : înainte de spălare
Închideți toate fermoarele și clapele și îndepărtați părțile care nu se spală. Desfaceți chingile și părțile elastice. Goliți buzunarele. Întoarceți pe dos.
Cum se reînnoiește capacitatea hidrofobă a materialului ? etapa 2 : spălare
Puteți spăla hainele la un program de sintetice, la 30°sau 40°C, cu detergentul obișnuit. Nu folosiți balsam sau clor (ar putea să deterioreze proprietățile originale ale hainelor). Nu întocmiți prea strâns înainte de a introduce în mașina de spălat. Foarte important: selectați un program de clătire abundentă.
Cum se reînnoiește capacitatea hidrofobă a materialului ? etapa 3 : uscare
Uscarea corectă este importantă. Se recomandă uscarea în aer liber, pe uscătorul de rufe. Atenție, nu uscați direct pe calorifer. Selectați un program scurt de uscare automată (10-15 minute), înainte de depozitare. Nu selectați un program de uscare prea lung.
Cum se reînnoiește capacitatea hidrofobă a materialului ?
Dacă, în urma spălării și clătirii abundente, picăturile de apă nu se șiroiesc pe suprafața materialului, vă recomandăm reimpermeabilizarea materialului, cu un spray sau cu un detergent special.
HAUT DE PAGE