Șort Tana Talie Elastică Uni Negru Damă

Ref :
8331540
AVANTAJ PRODUS
Se poate purta deasupra costumului de înot !Talie elastică cu şnur decorativ. Materialul este hidrofob şi se usucă foarte repede.

4 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Adaptare la conformație
Lungimea medie şi croiala amplă conferă libertate de mişcare.
Confort
Şort cu talie elastică.
Hidrofobie
Materialul este hidrofob şi se usucă foarte repede.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 100.0% Poliester
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
surfing/ bodyboarding (nivel ocazional). Se pot folosi și pentru stand up paddle în valuri.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Surfing la nivel intensiv
Practicați surfing la nivel începător, de câteva ori pe an. Practicați în valuri mici. Vă bucurați din plin de apă. Se întâmplă să vă dezechilibrați și să cădeți în valuri mici. Am conceput o gamă de produse adaptată tipului dumneavoastră de practicare și formei corpului.
Bureţi evolutivi
Ideal pentru stand up paddle, se adaptează tuturor conformațiilor. Lugime medie, pentru punerea în evidență a siluetei.Șnurul de strângere nu permite șnurului să alunece.
HAUT DE PAGE