Slip Sofy Turcoaz Damă

Ref :
8331443
AVANTAJ PRODUS
Slip de înot decupat, cu noduri laterale. Margini elastice pentru un plus de susţinere. Libertate de mişcare şi efect de picioare lungi !Acoperire medie. Material dublat.

12 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Stabilitate
Design pentru o susţinere bună în valurile mici.
Stabilitate
Uşor de strâns datorită nodurilor laterale.
Acoperire
Acoperire mică. Asigură libertate de mişcare.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.
Impact asupra mediului
Costum Slip costum de baie - sustainability.decathlon.com

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 82.0% Poliamidă, Material principal : 18.0% Elastan Căptuşeală : 100.0% Poliester
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
surf sau bodyboard (nivel ocazional). Compatibil cu SUP şi snorkeling.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Nivel ocazional.
Pentru nivelul începător sau ocazional. Practicare în valuri mici. Pentru practicarea confortabilă. Cădeţi des, dar în valuri slabe. Gamă concepută pentru nivel consecvent şi pentru constituţia dumneavoastră.
Bureţi evolutivi
Împreună cu sutienul în formă de triunghi culisant, slipul cu noduri laterale este indispensabil pentru sportul tău ! Indispensabil vara ! Croiala asigură efect de picioare lungi. Slip cu talie joasă. Se poate strânge în lateral pentru a asigura stabilitate.
Dublură
Dispune de material dublat ce reduce efectul de transparenţă.
Reglare
Noduri laterale ce permit reglare uşoară.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura suținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probați: pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
O notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul de mediu al produsului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediuPentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE