Slip Nao Bama

Ref :
8361522
AVANTAJ PRODUS
Slip cu talie înaltă, reglabilă în funcţie de stil şi acoperire !Decupaj mediu. Margini elastice. Asigură susţinere în apă.

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Stabilitate
Elastice reîntărite pentru o rezistenţă mai bună în valuri.
Acoperire
Decupaj mediu la nivelul coapselor. Talie înaltă reglabilă.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.

CARACTERISTICILE SALE

Efect definire
slip.
Armătură
Slip cu talie înaltă.
Compoziție
Căptuşeală : 91.0% Poliester, Căptuşeală : 9.0% Elastan Material principal : 83.0% Poliester, Material principal : 17.0% Elastan Material exterior : 82.0% Poliester, Material exterior : 18.0% Elastan
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
surf şi bodyboard (valuri mai mici de un metru). Compatibil cu SUP, windsurf şi kitesurf.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Bureţi evolutivi
Slip cu talie înaltă ce asigură acoperie optimă. Confortabil. Decupaj mediu ce oferă efect de picioare lungi. Talia reglabilă permite ajustarea în funcţie de preferinţă. Ideal pentru orice conformaţie. Margini elastice ce asigură stabilitate în apă.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura suținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probați: pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
HAUT DE PAGE