Slip Înot/Surf Talie Înaltă Romi Negru Damă

Ref :
8331598
AVANTAJ PRODUS
Slip cu talie înaltă !Decupaj mic ! Asigură susţinere şi liberatate de mişcare ! Margini elastice ! Susţinere bună în apă !

beneficii utilizator

Stabilitate
Design studiat pentru susținere în valurile mai mici de un metru.
Stabilitate
Margini elastice pentru un plus de susţinere.
Acoperire
Talie înaltă şi decupaj mic.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.
Impact asupra mediului
Costum Slip costum de baie - sustainability.decathlon.com

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 80.0% Poliamidă, Material principal : 20.0% Elastan Căptuşeală : 100.0% Poliester
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
surf și bodyboard, în valuri de mai puțin de un metru, nivel consecvent. Se poate purta și pentru sup race, windsurf și kitesurf.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Pentru surf la nivel consecvent.
Pentru practicarea consecventă a surf-ului. În timpul antrenamentului, puteți efectua diverse mișcări. Puteți cădea frecvent în timpul antrenamentului. Costumul de baie trebuie să răspundă exigențelor sportului și să rămână fix în timpul mișcărilor. De aceea, am creat o gamă adaptată pentru o practicare consecventă și pentru diferite morfologii.
Bureţi evolutivi
Slip cu talie înaltă ce asigură acoperie optimă. Decupaj mic şi margini elstice ce asigură susţinere optimă.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura suținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probați: pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
O notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul de mediu al produsului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri. etc.). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediuPentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/.
HAUT DE PAGE