BIENTÔT ÉPUISÉ

Slip Înot Clasic Nahia Personalizabil Albastru Damă

Ref :
8331423
AVANTAJ PRODUS
Costum de înot personalizabil cu ajutorul celor 26 de şnururi (se vând separat). Margini elastice.Acoperire normală. Susţinere bună.

beneficii utilizator

Stabilitate
Margini elastice pentru un plus de susţinere.
Acoperire
Acoperire medie. Slip clasic cu decupaj mediu.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.
Personalizare
Şnururile din părţi se pot schimba pentru personalizare.26 şnururi la alegere

CARACTERISTICILE SALE

Tip
slip.
Formă
Slip clasic.
Formă
Slip clasic.
Colecţia
personalizabil.
Colecţia
personalizabil.
Colecţia
personalizabil.
Compoziție
80% poliamidă, 20% elastan.
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
sporturi acvatice (nivel ocazional).
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se recomandă spălarea după cumpărare. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare.A se spăla automat la 30° cu o cantitate mică de detergent. A nu se folosi balsam.
Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Personalizaţi-vă costumul de înot !
Pentru a personaliza costumul de înot în funcţie de preferinţă Tribord a creat şnururile personalizabile. 26 de kituri cu imprimeu colorat şi modern ! Alegeţi sutienul, apoi slipul şi şnururile de prindere (1kit = 4 legături= 2 legături pentru sutien+ 2 legături pentru slip). Puteţi face diferite combinaţii de culori.
Conformaţie
Oferă compromis optim între acoperire şi stil feminin. Confortabil. Decupaj mediu ce asigură libertate de mişcare. Ideal pentru orice conformaţie. Margini elastice ce asigură susținere în apă.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura suținere în apă am ajustat modelel uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită.Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probați: pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
HAUT DE PAGE