Slip Clasic Surf Nina Negru Damă

Ref :
8331564
AVANTAJ PRODUS
Slip de înot cu formă clasică ! Margini elastice ce asigură susţinere optimă! Acoperire normală, decupaj mediu şi acoperire bună ! Susţinere bună în apă !

4 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Stabilitate
Design studiat, pentru a-și păstra forma în orice tip de valuri mici.
Stabilitate
Margini elastice pentru un plus de susţinere.
Acoperire
Acoperire medie. Slip clasic, cu decupaj mediu.
Viteza de uscare
Material din polimer ce permite uscarea rapidă.
Impact asupra mediului
Costum Slip costum de baie - sustainability.decathlon.com

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 80.0% Poliamidă, Material principal : 20.0% Elastan Căptuşeală : 100.0% Poliester
Tests
Produsul a fost testat în practică, la Hendaye, şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.
Conceput pentru
surf și bodyboard, pe valuri, nivel ocazional. Se poate utiliza și pentru stand up-paddle și snorkeling.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Restricții de utilizare
Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Pentru surf la nivel ocazional.
Pentru practicare de surf, de câteva ori pe an, în timpul vacanțelor sau în timpul unui surf trip. Vă puteți avânta în valuri mici. Practicați din plăcere și pentru senzațiile pe care le oferă sportul acesta. În timpul practicării sportului, chiar și în valuri mici, puteți cădea. De aceea, am creat o gamă mare de costume de baie, adaptate la practica ocazională și la conformații diferite.
Bureţi evolutivi
Raport bun între acoperire şi stil feminin. Confortabil. Dispune de un decupaj mediu pentru efect de picioare lungi. Ideal pentru orice conformaţie. Margini elastice ce asigură susținere în apă.
Mărime uscat și ud
Pentru a asigura suținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probați: pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.
O notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul de mediu al produsului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri, etc.). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații:http://sustainability.decathlon.com/.
HAUT DE PAGE