Şapcă UV Gri Adulţi

Ref :
8301448
AVANTAJ PRODUS
Asigură protecţie solară în apă şi pe plajă. Ideală pentru sporturi acvatice, datorită sistemului de închidere şi materialului care se usucă uşor.

beneficii utilizator

Protecție solară
Material Profilter UPF 50 +.Anti-UV în caz de umezeală
Stabilitate
Sistem de închidere detaşabil din neopren.
Viteza de uscare
Material sintetic din poliamidă ce asigură uscare rapidă.

CARACTERISTICILE SALE

Tip protecție
Anti UV
Formă
şapcă.
Mărimea L
Circumferinţa capului 60cm.
Compoziție
Material principal: 100% poliamidă.
Approved by
Protecţia solară a materialului a fost testată în laborator de către ingineri. Şeful de produs a testat şi a aprobat şapca în condiţii reale: la plajă, surf, stand up paddle și în barcă.
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Centrul mondial Tribord este situat pe malul râului Bidassoa , în Hendaye. Acest lucru înlesneşte fabricarea de produse pentru utilizatorii dintr-un mediu unde se găseşte o sursă de apă.
Conceput pentru
sporturi nautice (nivel ocazional/consecvent). Asigură protecţie solară în apă şi pe plajă.
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se usca la soare.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Protecție anti- UV - Profilter
Materialul utilizat pentru acest produs blochează minim 98% din razele UVB şi 95% din razele UVA (UPF 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui.Poate fi utilizat atât în apă, cât şi pe uscat. Elemente din ceramică integrate direct în fibra produsului, ce permit o protecție optimă spălare după spălare.
Atitudinea potrivită
A se evita expunerile prelungite și la ore de soare puternic. Acest set este complementar altor mijloace de protecție solară: ochelari de soare, aplicarea repetată a unei creme solare adaptate, haine anti-UV, hidratare cu apă în mod consecvent, etc
Susţinere
2 sisteme de închidere detaşabile: -o cordelină pentru condiții calme de practicare sau pentru plimbări pe malul mării. - un sistem de prindere din neopren pentru o bună susţinere în condiţii extreme în apă sau la suprafaţă.
Ce înseamnă FPS 50 + ?
FPS este un indice standard de protecţie solară ( Ultra Violet Protection Factor ). Respectă normele la nivel international. Indică indicele de protecţie textilă şi indicele UV.Pentru a corespunde normelor trebuie să blocheze 95% din razele UV.FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.
Ghid protecție solară
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE