Salopetă Scufundări Subea 5.5 mm Bărbaţi

Ref :
8330583
AVANTAJ PRODUS
Uşor de utilizat ! Combinezon din două piese, care se poate adapta pentru conformații diferite !

beneficii utilizator

Izolare termică
Salopetă din neopren de 5,5mm. Cusături etanșe cu asamblare lipită cusută GBS.
Utilizare
Combinezon din două piese, pentru îmbrăcare ușoară.
Polivalență
Se pot alege mărimi diferite pentru salopetă şi jachetă.
Rezistența la frecare
Întărituri ergonomice în zona genunchilor (Supratex) şi a umerilor.
Libertate de mișcare
Croiala conferă libertate totală de mişcare a braţelor.Fără cusături sub braţe.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 100.0% Neopren Căptuşeală : 100.0% Poliamidă
Approved by
Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundare 5 stele PADI), Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de la conceperea împreună cu şefii de produs, designeri şi ingineri, și până la teste speciale de rezistență, realizate cu ajutorul scafandrilor centrului.
Tests
Conceput şi testat de echipa noastră şi de partenerul nostru tehnic la Hendaye (Franța) pentru confirmarea izolării termice.
Conceput pentru
scufundare cu butelia în apă de temperatură 16° - 24°.
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Rezistă la sare. A se clăti cu apă dulce numai înainte de depozitarea produsului pe termen lung. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se usca la loc ferit de razele soarelui și de orice sursă directă de căldură. Pentru păstrarea formei, se recomandă uscarea pe umeraș.
Restricții de utilizare
A se utiliza cu o jachetă din neopren.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Detalii privind izolarea termică
Salopetă din neopren de 5.5mm. Costum întreg, cu grosimea de 3 mm. Cusături etanşe, lipite şi cusute. Pelicula fină de apă (intrată prin fermaor) dintre corp și costum nu este evacuată în exterior. Datorită combinezonului din două piese, puteți alege o salopetă și o jachetă de mărimi diferite.Greutate salopetă (mărime L): 1.3 kg.
Asamblare lipit/ cusut- GBS
Neoprenul este lipist mai întâi, apoi este cusut pentru a rezista mai mult la abraziune. Cusătură specifică: acul utilizat nu pătrunde complet în neopren pentru a nu permite pătrunderea apei în timpul practicării.
Clasă performanţă termică
Costumul pentru scufundări cu butelie asigură protecţie termică testată de institutul independent INPP în conformitate cu normele în vigoare (NF EN 14225-1 :2005). Combinezon omologat Clasa C A (+7°C/+12°C / +45°F/+54°F) B (+10°C/+18°C / +50°F/+64°F) C (+16°C/+24°C / +61°F/+75°F) D (+22°C/+30°C / +72°F/+86°F)
Ce este un combinezon umed de scufundări ?
Combinezon scufundări, model caracteristic mărcii Subea. Obiectivul acestuia este împiedicarea pătrunderii apei, pentru a permite corpului să se încălzească. Astfel, se creează o barieră termică între corp și exterior. Fabricate din neopren— polimer din cauciuc umplut cu bule de aer—, combinezoanele variază între 0,5-7 mm grosime. Combinezoanele noastre sunt ideale pentru scufundări. Modulabile și flexibile.
Detalii îmbrăcare combinezon
1) Spălați combinezonul în apă limpede după fiecare utilizare, interior-exterior. 2) Utilizați o soluție specială pentru sanitizare. 3) Clătiți cu apă curată. 4) Uscați pe un umeraș, la loc ferit de soae și ventilat. Atenție! Soarele poate decolora anumite zone textile ale combinezonului. Fermoarele și elementele de închidere se pot curăța cu ajutorul unei perii și se pot unge cu o soluție special creată în acest sens.
Ce este marca Subea ?
Tribord Plongée devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice(snorkeling, sufundare cu butelie, vânătoare subacvatică etc.). Treptat, mărcile tuturor produselor noastre pentru scufundări vor fi înlocuite. De ce Subea ? Pentru experiențe subacvatice de neuitat "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Pentru informații: www.subea.com.
HAUT DE PAGE