Salopetă Ozean 900 Impermeabilă şi Respirantă Negru Bărbaţi

Ref :
8240053
AVANTAJ PRODUS
Salopetă impermeabilă şi respirantă. Etanşă 100% datorită fermoarului din faţă şi întărituri din spumă detaşabile.

beneficii utilizator

Impermeabilitate
>28000mm.Testată în condiţii de averse (450L/H/m² în 24h). Cusături 100% etanşe.
Rezistența la frecare
Întărituri la genunchi, fese (elemente spumă detaşabile). Înturitură la călcâi.
Durabilitate
Material cu 3 straturi, rezistent. Întărituri. Garanţie 2 ani.
Respirabilitate
Stratul protector Novadry asigură o respirabilitate a materialului de 15 RET.
Vizibilitate
Elemente reflectorizante 3M termolipite (EN471).
Utilizare ușoară
Fermoar frontal, 100% etanş. Bretele şi talie elastice, reglabile.

CARACTERISTICILE SALE

Sezon
Vară.
Navigație
Vreme invariabilă.
Frecvență
Nivel intensiv.
Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Umplutură : 100.0% EVA Material intercalat : 84.0% Poliamidă, 12.0% Poliuretan, 4.0% Poliester Material interior : 71.0% Poliester, 17.0% Poliuretan, 12.0% Elastan Căptuşeală : 100.0% Poliester
Approved by
Tanguy de Lamotte, skipper profesionist, ce a participat la competiţia Vendée Globe 2012-2013, a putut testa şi aproba această jachetă impermeabilă şi respirantă în condiţiile meteo cele mai dificile. Jacheta i-a oferit protecţie împotriva vântului, a ploii şi a valurilor.
Tests
Novadry reproduce condiţiile unei furtuni cu ajutorul simulatorului de condiţii meteo. Astfel, după 24 de ore în care salopeta a fost supusă unui test cu 450 L apă / H / m2, aceasta a rămas impermeabilă.
Conceput pentru
navigaţie pe vreme variabilă.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la 30°C. A se spăla pe dos, cu benzile velcro închise. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber.Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. A se evita expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece se poate deteriora membrana sau stratul protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
Materialul exclusiv Novadry menţine pielea uscată, chiar şi în condiţii meteo severe. La testarea în simulatorul de ploaie, jacheta rămâne timp de 24H într-o "furtună" simulată de 450L/H/m² fără ca cea mai mică picătură de apă să pătrundă în interior. Impermeabilitatea materialului este garantată la peste 28 000 mm presiune apă. Toate cusăturile sunt 100% etanşe.
Întărituri :
Întăriturile de la genunchi, de la călcâi şi din zona fesieră oferă un plus de rezistenţă la abraziune (elemente din spumă, detaşabile). În plus, salopeta este prevăzută şi cu elemente din spumă, detaşabile.
Talie
Bretele şi talie reglabilă cu ajutorul benzilor autoaderente.
Izolare
Elementele de întărire, din spumă, detaşabile, în zona fesierilor şi genunchilor, asigură un plus de izolare.
Depozitare
Buzunar mare la nivelul coapsei drepte.
Buzunare călduroase
2 buzunare la piept, cu fermoar cu silicon. Dublură din polar 300g.
Etanşeitate:
Pantalon reglabil în zona gleznelor cu ajutorul benzilor autoaderente. În plus, este prevăzut cu o bandă din cauciuc sintetic pe interior pentru a oferi un plus de etanşeitate.
Ce este testul de impermeabilitate, numit şi test aversă?
Test ce supune produsul la o cantitate de apă, reproducând diferite condiţii climatice. Toate produsele noastre sunt validate ca fiind 100% impermeabile, în urma unui test de >4 ore care simulează o aversă de 100L/H/m² - 450L/H/m², în funcţie de utilizarea produsului. Recordul mondial pentru precipitaţii (174L/h/m² în 4 ore şi 30 de minute) din SUA, nu a mai fost egalat din 1942 (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Când plouă la Paris cad, în medie, 2L/H/m² (www.Paris.fr).
Videoclipul misiunii test cu Anguy de Lamotte
Membrii ai Clubului Tribord au putut testa această saloptă cu Tanguy de Lamotte pe IMOCA de 60 picioare : <iframe width="545" height="307" src="//www.youtube.com/embed/earp1uKO1sM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Clip video produs
Clipul video înfăţişează caracteristicile şi modul de reglare a salopetei Ozean 900 :<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/IZRLmB1yPwc?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
HAUT DE PAGE