protéger ses clefs de voiture en surf

Unde vă puteți lăsa cheile de la mașină atunci când faceţi surf?

V-aţi schimbat, sunteţi gata să faceţi surf, dar întâmpinaţi o problemă: Ce să faceţi cu cheile de la mașină? Există diferite metode și trucuri, mai mult sau mai puţin eficiente, proprii caracterului fiecăruia dintre noi. Cei neîncrezători nu vor adopta aceleași metode ca persoanele încrezătoare și, în general, vor avea o serie destul de amplă de strategii, direct proporţională cu nivelul lor de teamă. Metodele utilizate vor depinde, de asemenea, și de tipul de cheie pe care îl aveţi.
V-aţi schimbat, sunteţi gata să faceţi surf, dar întâmpinaţi o problemă: Ce să faceţi cu cheile de la mașină? Există diferite metode și trucuri, mai mult sau mai puţin eficiente, proprii caracterului fiecăruia dintre noi.
Cei neîncrezători nu vor adopta aceleași metode ca persoanele încrezătoare și, în general, vor avea o serie destul de amplă de strategii, direct proporţională cu nivelul lor de teamă.
Metodele utilizate vor depinde, de asemenea, și de tipul de cheie pe care îl aveţi.

 

Amortizorul: metodă simplă, dar ineficientă

Bineînţeles, aveţi la dispoziţie metoda clasică de a ascunde cheia pe amortizorul din spatele roţii mașinii. Este o metodă atât de clasică, încât este cunoscută de majoritatea hoţilor; așadar, nu este recomandată, chiar dacă puteţi ascunde astfel orice model de cheie.

 

Unde puteți lăsa cheia fără circuit electronic atunci când faceţi surf?

În cazul acestui tip de cheie, problema nu apare decât foarte rar; există soluţii, iar faptul că aceste chei nu sunt electronice constituie un avantaj în măsura în care puteţi să luaţi cheia cu dumneavoastră în apă.

 

« Key pocket » sau buzunarul pentru cheie:

Prezent în cazul celor mai multe costume de surf și în cazul unui număr mare de curele, acest buzunar mic vă permite să păstraţi cheia în interior, atașată la un elastic de siguranţă, pentru a fi cu adevărat sigur că nu o pierdeţi.
Astfel, veţi avea cu dumneavoastră cheia mașinii și veţi putea să vă lăsaţi lucrurile în mașină și să încuiaţi mașina, fără ca ideea că veţi fi furat să vă strice sesiunea de surf. Totuși, aceasta tehnică este interzisă în cazul în care aveţi o cheie electronică.

 

key pocket que faire de ses cles en surf

 

Colierul cheie:

Legaţi cheia de un capăt de sfoară, de un șiret sau de o bucată de fir de undiţă, destul de lung pentru a-l putea înnoda în jurul gâtului. Strecurând cheia sub costumul de surf, puteţi fi sigur că nu o veţi pierde.
Este de la sine înţeles că această tehnică nu este potrivită pentru o cheie electronică.

 

Unde puteți lăsa cheia electronică atunci când faceţi surf ?

Este evident că o cheie care include un circuit electronic nu poate fi luată în apă….

Buzunarul etanș:

Un truc inspirat din kitesurf și din sporturile nautice care constă în introducerea cheii într-un buzunar etanș pe care îl legaţi în jurul gâtului și pe care îl strecuraţi sub costumul de surf, în cazul în care șnurul se rupe.

 

buzunarul etanș

 

Pe plajă:

O metodă simplă și disuasivă, și anume aceea de a strecura cheia în rucsacul în care vă păstraţi lucrurile, pe care îl așezaţi pe nisip, împreună cu prosopul de plajă întins, astfel încât o persoană rău intenţionată să-și spună că acest prosop întins aparţine unei persoane care face plajă și care a plecat să se răcorească câteva minute.
Această metodă este recomandată exclusiv în zilele de vară sau atunci când plaja este foarte aglomerată.

 

În natură:

Lângă un copac, într-un tufiș, în pietriș, lângă o barieră, sub o stâncă, iată o mulțime de opţiuni de a ascunde cheia în natură. Este foarte important să stabiliţi un reper (de preferinţă fix) în locul exact unde aţi ascuns cheia.
În cazul în care folosiţi drept reper o frunză, fiţi sigur că aceasta va fi luată de vânt cu prima ocazie. Reperul este cu atât mai important în cazul în care sesiunea se prelungește până la căderea nopţii….

 

Lacătul cu cifru pentru cheie:

Lacătul cu cifru pentru cheie  vă permite să introduceţi cheia în interiorul unui mini-seif cu cifru, care va fi atașat la portieră sau în alt loc din mașină care permite acest lucru.
Dacă mergem mai departe cu raţionamentul, acest lacăt atașat este un indicator pentru hoţ că ați introdus cheia în acest mini-seif; așadar, dacă sunteţi foarte neîncrezător, trebuie să atașaţi acest seif în altă parte decât pe mașină: pe o barieră din apropiere, de exemplu.

 

 lacătul cu cifru pentru cheie

 

Dumneavoastră ce faceţi cu cheia de la mașină atunci când mergeţi să faceți surf?

Vă rugăm să ne transmiteţi trucurile pe care le folosiţi în acest sens.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
HAUT DE PAGE