12 advice
Que faire de ses clefs de voiture en surf ?

V-aţi schimbat, sunteţi gata să faceţi surf, dar întâmpinaţi o problemă: Ce să faceţi cu cheile de la mașină? Există diferite metode și trucuri, mai mult sau mai puţin eficiente, proprii caracterului fiecăruia dintre noi. Cei neîncrezători nu vor adopta aceleași metode ca persoanele încrezătoare și, în general, vor avea o serie destul de amplă de strategii, direct proporţională cu nivelul lor de teamă. Metodele utilizate vor depinde, de asemenea, și de tipul de cheie pe care îl aveţi.
V-aţi schimbat, sunteţi gata să faceţi surf, dar întâmpinaţi o problemă: Ce să faceţi cu cheile de la mașină? Există diferite metode și trucuri, mai mult sau mai puţin eficiente, proprii caracterului fiecăruia dintre noi.
Cei neîncrezători nu vor adopta aceleași metode ca persoanele încrezătoare și, în general, vor avea o serie destul de amplă de strategii, direct proporţională cu nivelul lor de teamă.
Metodele utilizate vor depinde, de asemenea, și de tipul de cheie pe care îl aveţi. 

Les règles de priorités en surf et bodyboard

Surful și bodyboardingul sunt cunoscute ca fiind sporturi libere; totuși, există câteva reguli de prioritate care trebuie aplicate atunci când vă aflați în apă.
Obiectivele sunt următoarele: să evităm accidentele și să respectăm valurile fiecărui surfer.
Bineînțeles, regula cea mai importantă face referire la buna purtare și la politețe.

Formarea valurilor

Valurile au un impact important asupra practicării multor sporturi nautice. Prin urmare, acest fenomen natural trebuie avut în vedere și trebuie cunoscut foarte bine pentru a putea face surf, a vâsli, a face scufundări sau a naviga cât mai eficient posibil.

(2)
Améliorez votre condition physique pour le surf

Este cam frig pentru a face surf în februarie?
Nu prea aveți chef să treceți pe sub valuri la o temperatură de 11°C?
Totuși, atunci când se face vreme frumoasă, vreți să fiți în formă fizică bună și să profitați de prima ocazie de a vâsli la surf.

Așadar, o vizită la piscină în această iarnă se dovedește a fi necesară pentru a vă menține condiția fizică pentru surf…

Comment choisir sa taille de maillot de bain
(1)
HAUT DE PAGE