Comment bien utiliser et entretenir votre masque EASYBREATH

În ce constă o corectă utilizare şi întreţinere a măştii de snorkeling EASYBREATH ?

(3)

Ca şi în cazul ochelarilor de soare, trebuie evitat contactul măştii Easybreath® cu nisipul. Nisipul va zgâria lentila măştii.

 

 

- În prezenţa nisipului nu forţaţi intrarea tubului cu oxigen. Clătiţi tubul de oxigen şi masca înainte de a le asambla.

- Nisipul poate bloca, de asemenea, flotorul care este în tubul de oxigen.
Clătiţi energic tubul de oxigen sau utilizaţi o cheie pe care o treceţi prin orificiile din spatele tubului de oxigen pentru a debloca flotorul şi clătiţi tubul de oxigen pentru a elimina definitiv nisipul.
 
Pentru a garanta durabil toate promisiunile măştii Easybreath®, spălați-o manual cu detergent de vase, după fiecare săptămână de utilizare și păstrați-o în plasa cu ventilare.

Există întrebări în legătură cu masca Easybreath ? Răspunsul este probabil.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
RECOMANDĂRI
EASYBREATH® - Questions les plus fréquentes (FAQ)

1. Ce măsuri de precauţie trebuie luate în timpul folosirii Easybreath® ?

O singură vigilenţă: NISIPUL.
- Ca şi în cazul ochelarilor de soare, trebuie evitat contactul Easybreath® cu nisipul. Nisipul va zgâria lentila măştii.

(6)
RECOMANDĂRI
Comment choisir la taille de son masque EASYBREATH®

Pentru a profita la maxim de masca EASYBREATH®, este necesar să alegeți o mască a cărei mărime să fie adaptată morfologiei proprii. O mască EASYBREATH® prea mică nu oferă un nivel optim de confort, în timp ce o mască EASYBREATH® prea mare ar putea permite apei să pătrundă în interior, ceea ce reprezintă un inconvenient major.

(5)
119.90 RON*
4.50 / 5 6 ratings
    HAUT DE PAGE