PROMISIUNEA NOASTRĂ

 

Marea este mediul original al Omului. Ea este frumoasă, binefăcătoare, sursă de plăcere şi de emoţie.

 

În contact cu marea, fiecare îşi poate trezi simţurile şi se poate reinventa.

 

Noi, cei din cadrul companiei TRIBORD, considerăm că sportul este cel mai frumos mijloc de a prilejui întâlnirea unui număr cât mai mare de persoane pe acest magnific teren de joacă acvatic.

 

Încercăm, în fiecare zi, să înlesnim întâlniri active imaginând, împreună cu utilizatorii noștri, produse tehnice care să permită fiecăruia să trăiască la maxim senzaţii benefice, în contact cu apa şi în deplină siguranţă.

 

Feedback-ul utilizatorilor noştri alimentează departamentul de concepere a produselor TRIBORD, acesta fiind motivul pentru care echipele noastre sunt instalate în Hendaye, adică cât mai aproape de zonele de practică a sporturilor pe care noi le susţinem.

 

Din sediul nostru central, situat într-un cadru idilic în golful TXINGUDI, noi lucrăm asiduu pentru a imagina cele mai bune răspunsuri la necesităţile utilizatorilor noştri, având în permanenţă obsesia de a garanta pentru fiecare produs TRIBORD esenţa priceperii noastre şi creativitatea noastră la preţul corect.

 

Aici, fiecare dintre colaboratorii noştri trăieşte în fiecare zi pasiunea pentru meseria sa şi pentru sport, de la ambarcaţiunile cu vele la sporturile de alunecare, de la scufundare la sporturile cu vâsle pe care le practicăm de-a lungul anului, la bordul minunatei Coaste Basce.

 

Dorinţa noastră este să vă oferim un motiv să « vă întoarceţi în apă », cât mai des posibil, în toate anotimpurile, în orice loc şi pe orice vreme.

HAUT DE PAGE