Plumb Învelit Gri 1 kg

Ref :
8015196
AVANTAJ PRODUS
Plimbul se distinge datorită culorii gri. Un avantaj mic ce reduce contactul direct cu materialul din plumb, sub apă.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Protecție anti-șoc
Învelișul protejează plumbul de șocuri.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Structură : 90.0% Plumb, Structură : 10.0% Poliuretan
Approved by
Partener tehnic: PlanetOcean (centru de scufundări notat cu 5 stele PADI), cu sediul la Water Sports Center by Decathlon în Hendaye - Franța. Foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa de monitori se implică activ în dezvoltarea produselor SUBEA: începând de la procesul de concepere a produselor (responsabili de produs, designeri și ingineri), ajungând până la testele de uzură, efectuate cu ajutorul practicanților de scufundări (începători, monitori formați pe tot parcursul anului).
Conceput pentru
vânătoare subacvatică, scufundare în apnee și scufundare cu butelie.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Rezistă la sare. Clătiţi cu apă curată numai înainte de depozitarea produsului pe termen lung.
Depozitare Sfaturi
A se feri de soare şi de umezeală.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ce influenţează lestarea?
1/ Votre physiologie (poids) et votre indice de masse corporel (poids/taille). 2. Apa: apa de mare asigură mai multă flotabilitate (est enevoie de greutate mai mare de lestare) față de apa dulce. 3. Costumul: în funcție de grosimea neoprenului veți pluti mai mult sau mai puțin.4. Greutatea buteliei (pentru scufundarea cu butelie) și volumul de aer: cu cât consumați mai mult aer, cu atât butelia este mai ușoară și reușiți să plutiți.
Frâne / Fixare greutăți/ Element blocare plumb
Elementele de fixare a greutății (numite și frâne) permit prinderea a doi plumbi: astfel se evită riscul de pierdere în apă.
Ce este marca SUBEA ?
Set marca SUBEA, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și scufundare în apnee). Mărcile produselor noastre vor fi redenumite, una câte una. De ce SUBEA ? Pentru: experiențe subacvatice de neuitat ! (SUBaquatic Experiences are Amazing)Mai multe informații: www.subea.com
HAUT DE PAGE