Plumb Brut 1 kg

Ref :
5912340
AVANTAJ PRODUS
Ideal pentru lestare. Se fixează ușor, în talie sau în buzunarele speciale!

beneficii utilizator

Utilizare
Se poate depozita sub centura de scufundări.
Greutate
Cântărește 1kg.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Structură : 100.0% Plumb
Approved by
Partener tehnic: PlanetOcean (centru de scufundări notat cu 5 stele PADI), cu sediul la Water Sports Center by Decathlon în Hendaye - Franța. Foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa de monitori se implică activ în dezvoltarea produselor SUBEA: începând de la procesul de concepere a produselor (responsabili de produs, designeri și ingineri), ajungând până la testele de uzură, efectuate cu ajutorul practicanților de scufundări (începători, monitori formați pe tot parcursul anului).
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa).
Conceput pentru
scufundarea cu butelie şi pescuitul subacvatic.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se feri de soare şi de umezeală.
Restricții de utilizare
Pentru siguranță și confort, a nu se supralesta.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ce influenţează lestarea?
1.Greutatea dumneavoastră și indicele de masă corporală (greutate/ înălțime). 2. Apa: apa de mare asigură mai multă flotabilitate (est enevoie de greutate mai mare de lestare) față de apa dulce. 3. Costumul: în funcție de grosimea neoprenului veți pluti mai mult sau mai puțin.4. Greutatea buteliei (pentru scufundarea cu butelie) și volumul de aer: cu cât consumați mai mult aer, cu atât butelia este mai ușoară și reușiți să plutiți.
Frâne / Fixare greutăți/ Element blocare plumb
Elementele de fixare a greutății (numite și frâne) permit prinderea a doi plumbi: astfel se evită riscul de pierdere în apă.
Ce este marca SUBEA ?
Set marca SUBEA, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și scufundare în apnee). Mărcile produselor noastre vor fi redenumite, una câte una. De ce SUBEA ? Pentru: experiențe subacvatice de neuitat ! (SUBaquatic Experiences are Amazing)Mai multe informații: www.subea.com
HAUT DE PAGE