Placă Gonflabilă cu Velă 320L

Ref :
8338960
AVANTAJ PRODUS
Ușor de transportat, ușor de utilizat ! Placă gonflabilă cu velă, stabilă, ideală pentru inițiere în windsurf și stand up paddle !

beneficii utilizator

Compactare
Placă gonflabilă cu velă, transportabilă.Se poate transforma în stand up paddle.
Utilizare ușoară
Placă gonflabilă cu velă, stabilă și voluminoasă, ideală pentru inițiere.
Montare/ demontare
Derivă centrală și înotătoare detașabilă. Montare/Demontare ușoară.
Stabilitate
Grosime 15 cm = 6'' . Derivă centrală, pentru plecare pe vânt.
Transport
Se livrează împreună cu un sac pentru transport.

CARACTERISTICILE SALE

Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye.Aces fapt permite conceperea produselor pentru utilizatorii ce practică sporturi de apă.
Conceput pentru
windsurf, inițiere/ nivel ocazional. Placă cu velă stabilă și ușor de transportat.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se depozita în husă. A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumină.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Compactă
Placă gonflabilă cu velă, ușor de transportat, ce se poate transforma în stand up paddle, datorită tehnologiei "Drop Stitch". Structura plăcii este compusă din mai multe filamente, pentru a asigura o rigiditate bună la umflare. Astfel, dispuneți de o placă gonflabilă cu velă, ușoară și rigidă, ce se poate transporta într-un rucsac. Timp de umflare: Aproximativ 5 minute.
Polivalenţă
Placa gonflabilă cu velă de la Tribord dispune de o derivă detașabilă și un rail pentru piciorul integrat al catargului. 1) Mod stand up paddle : înlăturați deriva centrală, pentru o utilizare tip stand up paddle (placa dispune și de un inel în partea din spate, pentru fixarea unei coarde.) 2) Mod placă cu velă: instalați deriva centrală, ce permite o navigație ușoară și alunecarea cu ajutorul vântului. Fixați greementul, datorită unui rail universal prevăzut.
Dimensiune placă
Înălţime : 335 cm / 11' Lățime : 81" (32 cm). Grosime: 15 cm / 6" Volum : 320 L. Dimensiune rucsac: 90cm x 46 cm x 22 cm. Derivă centrală: 33,8 cm. Înotătoare spate: 21 cm. Greutate: 170 kg.
Umflare
Placa gonflabilă cu velă se livrează împreună cu o pompă. Umflare recomandată: 15 PSI. Pentru umflare, verificați dacă șurubul valvei este deșurubat corespunzător. Pentru dezumflarea plăcii cu velă, împingeți șurubul valvei și rotiți spre dreapta.
Rail picior catarg universal
Placa gonflabilă cu velă (windsurf) de la Tribord dispune de un rail universal, pentru fixarea unei plăcuțe și a unui capăt de picior de catarg standard. . Este compatibilă cu picioarele de catarg de pe piață ( începând cu 90 ). Inserați în railul plăcuței, cu piulița din alamă, reglați poziția și înșurubați pentru închidere. Rail-ul este integrat în placă, iar instalarea se face ca la oricare altă placă de pe piață.
Derivă centrală și înotătoare detașabilă
Înotătoarea și deriva centrală dispune de un sistem de montare/ demontare rapide, fără unelte. Pentru a demonta înotătoarea și deriva, retrageți clips-ul.
Mâner de transport
Placa cu velă/stand up paddle Tribord dispune de un mâner central, pentru transportare ușoară până la zona de practicare a sportului.

Also find

HAUT DE PAGE