Pălărie Anti-UV Albastru Copii

Ref :
8301458
AVANTAJ PRODUS
Produs anti-UV, chiar și în apă. Șnur de strângere la gât ce asigură susținere.

beneficii utilizator

Protecție solară
Material Profilter UPF 50 +.Anti-UV chiar și umedă.
Stabilitate
Sistem de închidere detaşabil din neopren.
Viteza de uscare
Materialul din poliester se usucă rapid.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă
Approved by
Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri.Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată pentru a reda condiţiile reale de purtare.
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa).Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
a proteja de soare. Protejează chiar și umedă.
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se usca la soare.
Restricții de utilizare
Doar părţile acoperite sunt protejate de soare.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Material anti- UV Profilter
Materialul utilizat pentru acest produs blochează minim 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA. Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui.Poate fi purtată atât în apă, cât şi pe uscat. Integrarea particulelor ceramice direct în fibra produsului permite rezistență în timp, chiar și după spălări.
Sfaturi
Deși protejează de soare, fenomene ca reflexia (apei, nisipului), căldura, ora, etc, trebuie luate în considerare. Purtarea tricoului nu exclude utilizarea echipamentului adaptat pentru soare: ochelari de soare, pălărie sau șapcă, aplicare cremei de soare, consumarea de apă, etc.
Susţinere
2 sisteme de strângere detaşabile: șnur și bandă din neopren pentru o bună susţinere în condiţii extreme în apă sau la suprafaţă.
Ce înseamnă FPS 50 + ?
FPS este un indice standard de protecţie solară ( Ultra Violet Protection Factor ). Respectă normele la nivel international. Indică indicele de protecţie textilă şi indicele UV.Pentru a corespunde normelor trebuie să blocheze 95% din razele UV.FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.
Ghide de protecție de soare
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE