Muştiuc detentor bi-densitate silicon negru

Ref :
8334357
AVANTAJ PRODUS
Muştiuc anatomic realizat împreună cu ortodontişti.Două densităţi ale siliconului pentru confort la nivelul gingiilor.

beneficii utilizator

Adaptare la conformație
Forma exclusivă pentru păstrarea în gură.
Confort pe parcursul menţinerii în gură
Două densităţi ale siliconului pentru confort la nivelul gingiilor.
Montare/ demontare
Adaptabil tuturor detentoarelor. A se securiza cu un colier de strângere.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Structură : 100.0% Silicon
Approved by
Toate detentoarele au fost supuse testelor de utilizare (analiza Sintetică, Dinamică şi Biomecanică) realizate de către DAN Europe, în calitate de specialist şi consultant independent.DAN Europe (Divers Alert Network Europe) este o organizaţie medicală şi de cercetare internaţională fără scop lucrativ dedicată securităţii şi sănătăţii scafandrilor.
Tests
Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări de 5 stele), cu sediul la Hedaye- Franţa. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de la concepere până la testele de uzură.
Conceput pentru
înlocuirea muştiucului.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se ţine departe de sursele de ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Restricții de utilizare
Pentru scufundări este necesar un certificat de scafandru.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Detentoarele Subea : Muştiuc anatomic !
Detentoarele Subea au fost create pentru confort optim (muştiuc anatomic). Forma muştiucului asigură susţinere optimă datorită elementelor la nivelul cerului gurii, suportului pentru limbă, diferitelor greutăţi şi densităţi (densitate mono sau bi), ţinând cont de unghiul de închidere al maxilarului.
Sfaturi
A nu se curăţa cu solvenţi sau produse pe bază de hidrocarburi pentru curăţarea sau gresarea detentorului. A nu se folosi aerosoluri, gazele propulsoare pot ataca materialul plastic.
Garanţia produselor.
Garanţie 2 ani pentru produsele Subea, şi 2 ani de la descoperirea unui defect (pentru defectele ascunse). Produse dezvoltate pentru o folosire sportivă, non profesionistă. Garanţia nu acoperă pagubele cauzate de şocuri, utilizare greşită sau uzură normală.
Ce este Subea ?
Tribord devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundări, vânătoare sub-marină). Treptat, toate marcajele vor fi înlocuite. De ce SUBEA ? Pentru că: "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Pentru mai multe informaţii: www.subea.com
HAUT DE PAGE