MĂRCILE NOASTRE PARTENERE

Pentru a nu vi se face foame în caiac, pentru a vă îngriji bătăturile  sau pentru a vă proteja de razele soarelui, APTONIA propune o gamă complexă de produse de Nutriţie şi de Îngrijire pentru sportivi!

aptonia

În absenţa vântului, a valurilor sau în condiţii grele de vizibilitate submarină, dar pentru a vă amuza în practicarea unui sport cu racheta, ARTENGO este marca noastră parteneră pentru tenis, badminton, squash sau tenis de masă.

artengo

 

Dacă doriţi să ajungeţi la locul de antrenament pe 2 roţi, B'TWIN este designerul de biciclete, MTB, BMX şi a unui echipament întreg de produse de confort şi siguranţă.

BTWIN

 

Sur un long bord sur votre bateau, vous voulez pêcher ? CAPERLAN vous propose un large choix de matériel pour la pêche.

Caperlan

 

Pentru a vă pregăti corpul în vederea practicării unor lungi sesiuni acvatice, vizitaţi site-ul de comercializare DOMYOS, un magazin online pentru fitness şi dezvoltare a musculaturii.

 

domyos

 

 

Profitaţi de soare în altă manieră, printr-o ieşire ecvestră, propusă de marca FOUGANZA, specialistul în echitaţie care vă oferă pe site-ul său de comercializare online echipamente complete pentru cal şi călăreţ.

FOUGANZA

 

Îmbunătăţiţi-vă concentrarea, practicând sporturi de precizie, precum tirul cu arcul, aruncarea săgeţilor şi sarbacane sau jocul petanque propuse de marca GEOLOGIC

Geologic

 

Faceţi din activităţile dumneavoastră acvatice o experienţă unică datorită tehnologiei, aceasta este promisiunea mărcii GEONAUTE care vă propune toate echipamentele electronice pentru sport: GPS-uri, echipamente cardio, busole, etc. În plus, GEONAUTE vă propune o superbă aplicaţie "ON Move" (o puteţi descărca aici pentru IOS) care vă va permite să înregistraţi şi să împărtășiți cu prietenii ieşirile dumneavoastră în caiac sau în ambarcaţiunile cu vele de pe smartphone! Veţi putea să consultaţi toate informaţiile tehnice necesare (traseu, viteză, kcal, durată, etc.) pe https://my.geonaute.com

geonaute

 

Să nu veniţi să ne vizitaţi la centrul mondial de concepere TRIBORD din Hendaye, de pe Coasta Bască, fără a aduce cu dumneavoastră (evident, pe lângă echipamentul acvatic) şi echipamentul de golf! INESIS vă va ajuta să vă echipaţi: crose de golf, mingi de golf, genţi de golf, încălţăminte de golf.

 

Inesis

 

Indiferent dacă practicaţi surful, bodyboarding-ul, SUP-ul, windsurful, caiac-canoe sau scufundarea submarină, pregătirea şi întreţinerea fizică prin intermediul alergării sunt recomandate şi, din acest motiv, marca noastră parteneră KALENJI vă pune la dispoziţie tot echipamentul necesar, de la încălţămintea de alergare la articole vestimentare!

 

 

Kalenji

 

 

Pentru a vă întreţine, repara şi personaliza echipamentul, consultaţi site-ul ATELIER unde veţi regăsi, de exemplu, servicii specifice sporturilor acvatice, precum întreţinerea detentoarelor, umflarea buteliilor pentru scufundări, etc
 

 

HAUT DE PAGE