Mănuși Surf 3mm

Ref :
8158443
AVANTAJ PRODUS
Mănuși flexibile, ce izolează de frig.

beneficii utilizator

Izolare termică
Neopren 3 mm. Cusături lipite. Protecții exterior. Bază preformată.
Libertate de mișcare
Neopren foarte flexibil.Cusături extensibile.
Rezistența la frecare
Neopren dublat lateral prin material textil.
Etanşeitate
Asamblaj cusut/ lipit și garnitură exterioară de etanșeitate.

CARACTERISTICILE SALE

Densitate
3 mm.
Compoziție
Material principal : 90.0% Neopren, Material principal : 10.0% Poliamidă
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.
Conceput pentru
surfing în apă rece, cu temperatură între 7°C și 17°C (nivel intensiv). Durată: Maxim 3 h.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se clăti cu apă dulce după fiecare utilizare. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se păstra într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.
Restricții de utilizare
Temperatura apei între 7° şi 17°C. Practicare de până la 3h.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Asigură confort termic! Un produs potrivit pentru fiecare temperatură.
În apă, extremitățile pierd cea mai multă căldură. Iată accesoriile de care aveți nevoie: - în apă caldă/ temperată (>17°C) => botoși neopren. - în apă rece (12 - 17°C) : Cizmulițe și mănuși. - în apă foarte rece (7 - 12°C) : Cizmulițe, mănuși, cagulă și top cu cagulă. Toată oferta de accesorii pe decathlon.ro.
Alegerea corectă a mărimii
Mănușile de surf trebuie să fie mulate pentru o mai bună eficiență termică. Dacă este uscat, este normal ca produsul să dea impresia că este foarte strâmt. A se alege mănuși mulate pentru a evita să se umfle în apă.
Neoprenul: cum funcționează ?
În contact cu apa, costumul are două caracteristici: 1. Apa din jur se încălzește progresiv. 2. Schimbările de tempereatură se reduc. Costumul și apa de pe el formează un strat protector.
Materiale
Materialul din neopren asigură izolare termică foarte bună. Neoprenul este dublat de material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului:3 mm. Neoprenul este compus din spumă elastomer (policloropren), ce conține particule de axot, ce au proprietăți de izolare. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.
Îmbinare etanșă
Cusăturile sunt cusute și lipite, pentru a garanta etanșeitatea și rezistența. Cusătura se numește "oarbă" : firul nu pătrunde în întregime în material, ceea ce împiedică pătrunderea apei. Absența firului în interior reduce iritațiile. Material de protecție și cusături întărite.
Alegeți combinezonul care vi se potrivește!
Modelele noastre de combinezoane sunt clasate în funcție de temperatura apei în care sunt utilizate: Apă caldă, Apă temperată, Apă rece. Costumele sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic, mers activ pe apă sau SUP (stand-up paddle).Găsiți toată oferta de combinezoane pe decathlon.ro.
HAUT DE PAGE