Mâner Furtun Flexibil Scufundări x2

Ref :
8334356
AVANTAJ PRODUS
Se fixează pe tubul detentorului, pentru a reduce uzura și a le prelungi durata de viață.

beneficii utilizator

Polivalență
Protejează furtunul flexibil !
Montare/ demontare
Se fixează pe orice tub de detentor.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Folie de sol : 100.0% Polistiren expandat
Tests
Partener tehnic: Centru de scufundări de 5 stele PADI de la Tribord. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Tribord, de conceperea împreună cu şefii de produs, designeri şi ingineri. Testează prototipurile şi uzura de lungă durată cu ajutorul scafandrilor începători în timpul antrenamentelor pe parcursul întregului an.
Conceput pentru
a proteja furtunul flexibil al detentorului.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Rezistă la sare. Clătiţi cu apă curată numai înainte de depozitarea produsului pe termen lung.
Depozitare Sfaturi
A se ţine departe de sursele de ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Restricții de utilizare
Pentru scufundări este necesar un certificat de scafandru.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Revizie detentoare
Subea recomandă efectuarea unei revizii a detentorului 1 dată la 2 ani și o verificare vizuală 1 dată pe an. Aceste două revizii trebuie efectuate într-un atelier certificat SUBEA. Se recomandă efectuarea unei revizii după un sezon intens (mai mult de 100 de scufundări) sau după o lungă perioadă de inactivitate.
Întreținere detentoare
Nu utilizați solvenți sau produse pe bază de hidrocarburi, pentru curățare și gresare. Nu utilizați niciodată cu aerosoli, gazele propulsoare pot deteriora plasticul.
Garanție produse
Produsele Subea-Tribord au garanție 2 ani (în funcție de particularitățile fiecărei țări) începând de la data achiziționării (în funcție de legislația națională), începând de la identificarea defectului. Produsele noastre sunt destinate utilizării sportive, nu profesionale. Garanția nu acoperă defectele cauzate de șocuri, utilizare necorespunzătoare sau de uzura normală.
Ce este marca SUBEA ?
Produsele pentru scufundări de la Tribord vor purta numele SUBEA, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie și în apnee, vânătoare subacvatică). Progresiv, mărcile își vor schimba numele. De ce SUBEA ? Pentru: experiențe subacvatice de neuitat! "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Mai multe informații: www.subea.com
HAUT DE PAGE