Lest Plumb Brut Scufundări 2 kg

Ref :
5912375
AVANTAJ PRODUS
Plumbul cântărește 2 kg, ideal pentru practicarea scufundărilor în apnee, vânătoare ! Se poate atașa pe centură sau în buzunarele speciale !

beneficii utilizator

Utilizare
Se poate depozita sub centura de scufundări.
Greutate
Plumb brut, cu o greutate de 2kg.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Structură : 100.0% Plumb
Approved by
Partener tehnic: Planet Ocean (centru scufundări 5 stele PADI), cu baza la Water Sports Center, Decathlon, Hendaye - Franța. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de conceperea împreună cu şefii de produs, designeri şi ingineri, și până la testele de uzură de lungă durată, cu ajutorul scafandrilor centrului (debutanți-monitori, pe tot parcursul anului).
Tests
Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa).
Conceput pentru
scufundarea cu butelie şi pescuitul subacvatic.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
A se feri de soare şi de umezeală.
Restricții de utilizare
Pentru siguranță și confort, a nu se supralesta.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ce influenţează lestarea?
1/ Conformație (greutate) și indice de masă corporală (greutate/mărime). 2/ Apă: apa de mare asigură mai multă flotabilitate (est enevoie de greutate mai mare de lestare) față de apa dulce. 3/ Combinezon: în funcție de grosimea neoprenului veți pluti mai mult sau mai puțin.4/ Greutate butelie (pentru scufundări cu butelie) și volum de aer conținut: Cu cât consumați mai mult aer, cu atât butelia este mai ușoară și reușiți să plutiți.
Frâne / Greutate fixată/ Element blocare plumb
Elementele de fixare a greutății (numite și frâne) permit prinderea a doi plumbi: astfel se evită riscul de pierdere în apă.
Ce este marca Subea ?
Tribord Plongée devine Subea, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și apnee). Treptat, toate marcajele produselor noastre pentru scufundări vor fi înlocuite. De ce Subea ? Pentru experiențe subacvatice de neuitat ! ("SUBaquatic Experiences are Amazing" !) Detalii: www.subea.com.
HAUT DE PAGE