Jachetă Scufundări cu Butelue SCD 100 5.5 mm Bărbaţi

Ref :
8330584
AVANTAJ PRODUS
Uşor de utilizat. Jacheta face parte dintr-un combinezon, ale cărui părți componente pot avea mărimi diferite, în funcție de înălțimea dumneavoastră.

beneficii utilizator

Izolare termică
Faţă din neopren de 5,5mm.Cusături etanșe.
Utilizare
Îmbrăcare simplă și eficientă.
Polivalență
Se pot alege mărimi diferite pentru salopetă şi jachetă.
Libertate de mișcare
Croiala conferă libertate totală de mişcare a braţelor.Fără cusături sub braţe.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Spumă : 100.0% Neopren Căptuşeală : 100.0% Poliamidă
Approved by
Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări cu 5 stele PADI) cu sediul la Water Sports Center by Decathlon în Hendaye - Franța. Foloseşte produse Tribord pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Tribord, la conceperea împreună cu şefii de produs, designeri şi ingineri.
Tests
Conceput şi testat de echipa noastră şi de partenerul nostru tehnic la Hendaye (Franța) pentru confirmarea izolării termice.
Conceput pentru
scufundare cu butelia în apă de temperatură 16° - 24°.
Garanție
2 ani
Download user manual link

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Rezistă la sare. A se clăti cu apă dulce numai înainte de depozitarea produsului pe termen lung. A nu se usca la soare.
Depozitare Sfaturi
A se usca într-un loc ferit de razele directe ale soarelui, departe de orice sursă de căldură. Depozitați pe umeraș, pentru a nu deteriora neoprenul și pentru a păstra forma.
Restricții de utilizare
A se utiliza cu o jachetă din neopren.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Detalii privind izolarea termică
Jachetă din neopren d e5.5mm, cu fermoar ventral. Cusături etanșe datorită asamblajelor lipite/ cusute GBS (GBS Glued & Blind Stitched). Pelicula fină de apă (intrată prin fermoar) dintre corp și costum nu mai permite apei să circule. Un combinezon din 2 piese permite alegerea de mărimi diferite pentru jachetă și salopetă. Greutate combinezon (mărimea L): 1.4 kg
Sistem GBS (coasere/ lipire)
Neoprenul este lipist mai întâi, apoi este cusut pentru a rezista mai mult la abraziune. Cusătură specifică: acul utilizat nu pătrunde complet în neopren pentru a nu permite pătrunderea apei în timpul practicării.
Sistem Air Expulse
Orificii pe partea superioară a cagulei pentru a asigura ventilarea în timpul practicării. Căptuşeala interioară nu permite intrarea apei prin orificii.
Clasă performanţă termică
Costumul pentru scufundări cu butelie asigură protecţie termică testată de institutul independent INPP în conformitate cu normele în vigoare (NF EN 14225-1 :2005). Combinezon omologat CLASA C A (+7°C/+12°C / +45°F/+54°F) B (+10°C/+18°C / +50°F/+64°F) C (+16°C/+24°C / +61°F/+75°F) D (+22°C/+30°C / +72°F/+86°F)
Ce este un costum umed pentru scufundare?
Acest tip de combinezoane este cel mai întâlnit de pe piață. Obiectivul său nu este să nu permită pătrunderea apei în interior, ci să întârzâie acest fenomen, astfel, corpul are timp să se încălzească. Din neopren— polimer din cauciuc, cu bule de aer— grosime între 0,5 și 7mm. Perfect pentru scufundări, datorită materialului flexibil și modulabil.
Sfaturi pentru îmbrăcarea combinezonului
1) După fiecare sezon de utilizare a combinezonului, clătiți cu apă caldă, atât exteriorul, cât și interiorul. 2) Utilizați o soluție specială pentru sanitizare 3) Clătiți bine cu apă dulce 4) Uscați pe un umeraș lat, într-un loc uscat și ventilat Atenție! Soarele decolorează părțile textile. Fermoarele trebuie curățate cu ajutorul unei periuțe de dinți. Gresați cu o soluție specială.
Ce este marca SUBEA ?
Marca de produse Tribord pentru scufundări devine SUBEA, marca Decathlon dedicată sporturilor subacvatice (snorkeling, scufundare cu butelie, vânătoare subacvatică și scufundare cu butelie). Mărcile produselor noastre pentru scufundare vor fi înlocuite progresiv. De ce SUBEA ? Pentru: experiențe subacvatice de neuitat! ("SUBaquatic Experiences are Amazing" !) Pentru mai multe informații: www.subea.com
HAUT DE PAGE