Jachetă Ozean 900 Impermeabilă şi Respirantă Roşu Bărbaţi

Ref :
8240054
AVANTAJ PRODUS
Jacheta Ozean 900 impermeabilă şi respirantă îşi va dovedi eficienţa la orice ieşire, pe ploaie sau vânt !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Impermeabilitate
>28000mm.Produs testat în condiţii de averse(450L/H/m²-24h).Cusături 100% etanşe
Respirabilitate
Stratul protector Novadry asigură o respirabilitate a materialului de 15 RET.
Protecție vânt
Materialul înlătură efectele de răcire ale vântului.
Vizibilitate
Elemente reflex 3M termolipite (EN471) pentru intensificarea luminii slabe.
Izolare termică
Guler foarte înalt, iar buzunarele pentru mâini sunt dublate cu polar 300g.
Utilizare ușoară
Reglare intuitivă a gulerului pentru protecţie optimă.
Hidrofobie
Buzunare cu fermoar din silicon. Material special, rezistent la apă.
Impact asupra mediului
Rezistență: sustainability.decathlon.com.

CARACTERISTICILE SALE

Sezon:
vară
Navigare:
Vreme instabilă
Frecvență:
nivel intensiv.
Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Glugă : 100.0% Poliester Căptuşeala principală : 100.0% Poliester Căptuşeala secundară : 100.0% Poliamidă Material intercalat : 94.0% Poliamidă, 6.0% Poliester Încheietura mâinii : 67.0% Poliester, 21.0% Elastan, 12.0% Poliuretan
Approved by
Tanguy de Lamotte, skipper profesionist, concurent la Vendée Globe 2012-2013, a testat această jachetă impermeabilă şi respirantă în condiţiile cele mai dificile la care marea poate supune un marinar. Jacheta i-a oferit protecţie împotriva vântului, a ploii şi a valurilor.
Tests
Novadry reproduce condiţiile unei furtuni cu ajutorul simulatorului de condiţii meteo. Astfel, după 24 de ore în care salopeta a fost supusă unui test cu 450 L apă / H / m2, aceasta a rămas impermeabilă.
Conceput pentru
navigaţie cu vele în condiţii extreme.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se poate spăla la maşină la 30°C. A se spăla pe dos, cu benzile velcro închise. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber.Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. A se evita expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece se poate deteriora membrana sau stratul protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Instrucţiuni video produs:
Video disponibil ce prezintă funcţionalitatea şi reglarea jachetei OZEAN 900. <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Videoclipul misiunii test cu Anguy de Lamotte
Membrii Clubului Tribord au putut testa această saloptă cu Tanguy de Lamotte pe IMOCA de 60 picioare : <iframe width="420" height="236" src="//www.youtube.com/embed/earp1uKO1sM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Impermeabilitate
Materialul exclusiv Novadry menţine pielea uscată, chiar şi în condiţii meteo severe. La testarea în simulatorul de ploaie, jacheta este lăsată timp de 24H într-o "furtună" simulată, de 450L/H/m², fără ca cea mai mică picătură de apă să pătrundă în interior. Impermeabilitatea materialului este garantată la peste 28 000 mm presiune apă. Toate cusăturile sunt 100% etanşe.
Glugă şi guler :
Gluga din material textil foarte vizibilă este reglabilă în 3 dimensiuni : înălţime, circumferinţă, câmp vizual. Cozorocul semi-rigid este prevăzut cu margine flexibilă, cu memorie a formei. Gulerul dublu se ajustează intuitiv cu ajutorul benzilor cu arici şi a benzii elastice ce oferă confort maxim.
Partea inferioară a jachetei :
Odată închisă jacheta, dimensiunea este ajustabilă cu ajutorul unui elastic cu opritor, accesibil din buzunar.Se reglează cu ajutorul unui elastic cu opritor ascuns în tivul jachetei.Accesibil şi cu jacheta închisă.
Izolare
Aceasta creează un contact perfect cu salopeta şi împiedică pătrunderea apei şi căldurii. Buzunarele şi gulerul dublate cu polar protejează părţile cele mai expuse la frig.
Protecţie pentru documente şi accesorii multimedia
Buzunarul impermeabil cu fermoar este accesibil când jacheta este închisă. Este prevăzută cu canal de ghidare pentru cablul căştilor audio.
Depozitare
Cele două buzunare mari sunt prevăzute unul cu şnur pentru închidere etanşă, iar celălalt cu inel pentru ataşarea mănuşilor în vederea uscării.
Buzunare călduroase
Două buzunare mari la piept, cu fermoare siliconate, cu interior din polar de 300g. Ideale pentru protejarea mâinilor de frig.
Etanşeitate la nivelul extremităţilor :
Manşetele au manşoane duble, reglabile. Bandă interioară din cauciuc sintetic cu material impermeabil foarte uşor. Se ajustează cu benzi cu arici pentru etanşeitate rezistentă şi eficientă.
Întărituri
Material de întărire în zona coapselor, flexibil şi dens, foarte rezistent la abraziune şi uzură.
Sistem de închidere
Fermoar central din Vislon rezistent la oxidarea produsă de sare. Cursor dublu pentru confort optim. Clape ce protejează foarte bine împotriva pătrunderii apei.
Notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Also find

  • RECOMANDĂRI
    Astuces pour garder les pieds au sec en voile

    Orice velist cunoaște senzația incomodă de a avea picioarele ude în interiorul încălțămintei sau al cizmelor. Dincolo de faptul că această senzație este neplăcută, acest fenomen afectează de asemenea echilibrul. De fapt, picioarele umede alunecă mai mult în interiorul încălțămintei sau al cizmelor. Vă prezentăm câteva sfaturi pentru a păstra picioarele uscate atunci când navigați. 

    (3)
HAUT DE PAGE