BIENTÔT ÉPUISÉ

Jachetă Offshoroa Impermeabilă şi Respirantă Albastru Damă

Ref :
8319498
AVANTAJ PRODUS
Impermeabilă şi respirantă ! Ideală pentru navigaţie în condiţii extreme !

beneficii utilizator

Impermeabilitate
>10000 mm. Produs testat în condiţii de averse (300L/H) >m² - 4h. 100% etanşă.
Respirabilitate
Stratul protector Novadry garantează o respirabilitate a materialului de 12 RET.
Protecție vânt
Startul protector înlătură efectele de răcire ale vântului.
Vizibilitate
Elemente reflectorizante pe umeri şi în zona pieptului.
Izolare termică
Guler înalt şi buzunare din polar, manşete duble ajustabile, glugă 3D reglabilă.
Utilizare ușoară
2 buzunare cu fermoar pentru mâini, 2 la piept, 2 buzunare interioare.
Hidrofobie
Buzunare cu fermoar din silicon. Material special, rezistent la apă.
Impact asupra mediului
Rezistență: sustainability.decathlon.com.

CARACTERISTICILE SALE

Sezon:
vară
Navigare:
Vreme variabilă.
Frecvență:
Nivel consecvent.
Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Căptuşeala principală : 100.0% Poliester Material intercalat : 100.0% Poliester Căptuşeala secundară : 100.0% Poliamidă Încheietura mâinii : 88.0% Poliester, 12.0% Elastan
Tests
Material Novadry recreat pentru condiţii de averse. Astfel, după 4 de ore în care salopeta a fost supusă unui test cu 300 L apă / H / m², aceasta a rămas impermeabilă. Recordul mondial pentru precipitaţii (174L/h/m² în 4 ore şi 30 de minute) din SUA, nu a mai fost egalat din 1942 (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Când plouă la Paris cad, în medie, 2L/H/m² (www.Paris.fr).
Conceput pentru
navigaţie.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la 30°C. A se spăla pe dos şi cu benzile auto-aderente închise. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber.Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. A se evita expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece se poate deteriora membrana sau stratul protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
Materialul Beaufort 2L+ exclusiv Novadry menţine pielea uscată chiar şi pe ploaie torenţială. La trecerea prin simulatorul de ploaie, salopeta a fost supusă la un test cu 300L apă / H /m², timp de 4h. Nicio picătură de apă nu a pătruns în interior. Impermeabilitatea materialului este garantat mai mare de 10000 mm coloană de presiune a apei. Toate cusăturile sunt 100% etanşe.
Ce este testul de impermeabilitate, numit şi test aversă?
Test ce supune produsul la o cantitate de apă, reproducând diferite condiţii climatice. Toate produsele noastre sunt validate ca fiind 100% impermeabile, în urma unui test de >4 ore care simulează o aversă de 300L/H/m² 450L/H/m², în funcţie de utilizarea produsului. Recordul mondial pentru precipitaţii (174L/h/m² în 4 ore şi 30 de minute) din SUA, nu a mai fost egalat din 1942 (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Când plouă la Paris cad, în medie, 2L/H/m² (www.Paris.fr).
Glugă
Gluga călduroasă, dublată cu vată, este prevăzută cu un sistem de ajustare în 3 dimensiuni pentru adaptare perfectă la forma capului. Puteţi regla înălţimea, lăţimea câmpului vizual şi înălţimea vizierei cu ajutorul şnururilor elastice prevăzute cu opritor şi respectiv bandă cu arici.
Sistem de închidere
Închiderea centrală cu fermoar din plastic injectat rezistă la oxidarea sării datorită formei speciale a dinţilor. Dispune de fermoar cu deschidere dublă. Aceasta e asociată unui flap exterior dublu ce garantează o impermeabilitate perfectă a jachetei.
Protecţie pentru documente şi accesorii multimedia
2 buzunare interioare cu fermoar impermeabile, dintre care unul accesibil chiar şi când jacheta este închisă.
Etanşeitate la nivelul extremităţilor :
Manşetele au manşoane duble, reglabile. Manşonul interior din cauciuc sintetic se poate ajusta printr-o bandă cu arici pentru a asigura etanşeitatea.
Partea inferioară a jachetei :
Ajustabilă datorită şnurului elastic cu tankas, ceea ce permite conservarea căldurii, prevenind intrarea aerului şi asigurând impermeabiulitate.
Guler
Ajustare intuitivă şi fiabilă a gulerului printr-un şnur elastic ce împiedică pătrunderea aerului şi a apei.Gulerul dublat din polar asigură izolare termică şi o senzaţie de confort.
Buzunare călduroase
2 buzunare la piept, cu fermoar cu silicon. Dublură din polar 240g.
Depozitare
Dispune de 2 buzunare tip "cargo" . Dispune de un şnur pentru furtună în buzunarul din faţă stânga, ce permite prinderea şi de un inel cu chingă ce permite poziţionarea în exterior pentru a prinde catarama. Jacheta dispune de 2 buzunare din plasă elastică pentru păstrarea mănuşilor sau căciulii.
Vizibilitate
Elemente reflectorizante 3M pe mâneci, la guler, pe glugă şi logo Tribord.
Ce este respirabilitatea produsului şi indicele RET?
Respirabilitatea jachetei corespunde capacităţii sale de a elimina transpiraţia. Se măsoară prin intermediul Rezistenţei Evaporative la Transfer (Norma ISO 11092). Indicele RET este un indice de rezistenţă. Cu cât acesta este mai mic cu atât materialul este mai respirant. RET între 6 şi 9: respirant; între 10 şi 13 : foarte respirant; între 14 şi 17 : respirant; între 18 şi 20 : puţin respirant; mai mare de 20 : produsul nu este respirant.
Tratamentul hidrofob
Impermeabilitatea jachetei este asigurată de un tratament aplicat pe faţa exterioară.Acest tratament face ca apa să alunece pe suprafaţa materialului, fără a fi absorbită în interior. Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne lejer şi călduros.Acest tratament trebuie reînnoit de-a lungul vieţii produsului. Produse sau instrucţiuni disponibile pentru reactivarea tratamentului hidrofob.
De ce este importantă protecţia împotriva vântului?
Este foarte important să vă protejaţi împotriva vântului deoarece acesta scade temperatura corporală. Potrivit modelului ''Windchill'', care măsoară temperatura resimţită sub influenţa vântului şi a frigului: pentru o temperatură de 5°C, cu o viteză a vântului de 30km/h, temperatura resimţită va fi de 0°C. Dacă temperatura aerului este de 0°C şi viteza vântului de 40 km/h, temperatura resimţită va fi de -7°C. Opreşte efectul produs de vânt.
Ce este o membrană cu strat protector, impermeabilă şi respirantă?
Membrana elimină transpiraţia în etape. Materialul absoarbe transpiraţia până la saturare, apoi o evacuează, datorită diferenţei de presiune între interiorul vestei şi mediul exterior. Cel mai mare avantaj al membranei cu strat protector este că nu are pori, prin urmare nu este necesar să o clătiţi abundent cu apă pentru a elimina urmele lăsate de apa sărată. Respirabilitatea rămâne constantă.
Notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE