Jachetă Offshoroa Cerată, Impermeabilă şi Respirantă Albastru Bărbaţi

Ref :
8330287
AVANTAJ PRODUS
Material impermeabil şi respirant care vă protejează de ploile torenţiale !Ideală pentru navigaţie datorită elementelor reflectorizante.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Impermeabilitate
>10000 mm. Produs testat în condiţii de averse (450L/H/m²)4ore. 100% etanşă.
Respirabilitate
Respirabilitate optimă (RET<12)
Protecție vânt
Materialul cu membrană protejează de vânt.
Vizibilitate
Elemente reflectorizante pe umeri.
Utilizare ușoară
2 buzunare pentru mâini, cu fermoar.1 buzunar interior cu fermoar. Glugă 2D.
Hidrofobie
Materialul a fost tratat special pentru a respinge apa.
Rezistenţă la apă sărată
Tratamentul special împiedică apariţia fenomenului de oxidare.
Impact asupra mediului
Rezistență: sustainability.decathlon.com.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Căptuşeala principală : 100.0% Poliester Căptuşeala secundară : 100.0% Poliamidă
Tests
Material Novadry recreat pentru condiţii de averse. Astfel, după 4 de ore în care salopeta a fost supusă unui test cu 300 L apă / H / m2, aceasta a rămas impermeabilă. Recordul mondial pentru precipitaţii (174L/h/m² în 4 ore şi 30 de minute) din SUA, nu a mai fost egalat din 1942 (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Când plouă la Paris cad, în medie, 2L/H/m² (www.Paris.fr).
Conceput pentru
navigaţie.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla întoarsă pe dos şi cu benzile autoaderente închise. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber.Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a atinge nivelul de hidrofobie iniţial, puteţi călca materialul la o temperatură maximă de 140°C sau puteţi aplica spray-ul de reimpermeabilizare Tribord
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. A se evita expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece se poate deteriora membrana sau stratul protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
Materialul exclusiv Novadry menţine pielea uscată chiar şi pe ploaie torenţială. Jacheta a fost lăsată 4 ore sub o aversă de 300L/H/m² fără ca vreo picătură de apă să pătrundă în ea. Produsul rezistă la o presiune a apei mai mare de 8000 mm . Toate cusăturile sunt 100% etanşe.
Glugă
Se reglează în zona circumferinţei capului şi oferă o bună vizibilitate datorită reglării pe 2 dimensiuni : Lungimea cozorocului şi circumferinţa capului.
Partea inferioară a jachetei :
Reglabilă, datorită şnurului elastic, şi călduroasă deoarece limitează intrările de aer şi maximizează impermeabilitatea jachetei.
Protecţie documente şi accesorii
Buzunarul interior cu fermoar păstrează în siguranţă documentele şi accesoriile.
Buzunare pentru mâini :
Două buzunare mari şi călduroase pentru a proteja mâinile de vânt şi ploaie şi pentru depozitarea accesoriilor necesare.
Ce este testul de impermeabilitate, numit şi test aversă?
Test ce supune produsul la o cantitate de apă, reproducând diferite condiţii climatice. Toate produsele noastre sunt validate ca fiind 100% impermeabile, în urma unui test de >4 ore care simulează o aversă de 100L/H/m² - 450L/H/m², în funcţie de utilizarea produsului. Recordul mondial pentru precipitaţii (174L/h/m² în 4 ore şi 30 de minute) din SUA, nu a mai fost egalat din 1942 (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Când plouă la Paris cad, în medie, 2L/H/m² (www.Paris.fr).
Instrucţiuni video produs:
Clipul video înfăţişează caracteristicile şi modul de reglare a jachetei Navistan Inshore <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/YxDL6Do5YJk?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ce este o membrană cu strat protector, impermeabilă şi respirantă?
Membrana elimină transpiraţia în etape. Materialul absoarbe transpiraţia până la saturare, apoi o evacuează, datorită diferenţei de presiune între interiorul vestei şi mediul exterior. Cel mai mare avantaj al membranei cu strat protector este că nu are pori, prin urmare nu este necesar să o clătiţi abundent cu apă pentru a elimina urmele lăsate de apa sărată. Respirabilitatea rămâne constantă.
Notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE