Jachetă Ocean 900 Roşu Damă

Ref :
8242675
AVANTAJ PRODUS
Jachetă Ocean 900, impermeabilă și respirantă, ideală pentru navigație ! Ideală în timpul navigației, pe ploaie puternică sau cu vânt !

beneficii utilizator

Impermeabilitate
24h, în ploaie puternică (>28000 mm). Cusături 100% etanşe. Material hidrofob.
Rezistenţă la apă sărată
Inchidere cu fermoar, din plastic injectat. Membrană tratată.
Respirabilitate
Material foarte respirant din 3 straturi (RET < 15).
Buzunare
2 buzunare mari, 2 buzunare mâini, 1 buzunar special.
Protecție vânt
Materialul cu membrană protejează de vânt.
Impact asupra mediului
Rezistență: sustainability.decathlon.com.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Glugă : 100.0% Poliester Căptuşeală : 100.0% Poliester Material intercalat : 84.0% Poliamidă, Material intercalat : 12.0% Poliuretan, Material intercalat : 4.0% Poliester Bandă elastică : 70.0% Poliamidă, Bandă elastică : 30.0% Poliuretan Încheietura mâinii : 71.0% Poliester, Încheietura mâinii : 17.0% Poliuretan, Încheietura mâinii : 12.0% Elastan
Approved by
Tanguy de Lamotte, skipper profesionist, concurent la Vendée Globe , a testat această jachetă impermeabilă şi respirantă în condiţiile cele mai dificile la carea marea poate supune un marinar. Jacheta i-a oferit protecţie împotriva vântului, a ploii şi a valurilor.
Conceput pentru
navigație, tip croazieră la nivel intensiv (mai mult 30 zile/ an), pe orice vreme.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Se poate spăla la maşină la 30°C. A se spăla pe dos, cu benzile velcro închise. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber. Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. Evitaţi expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece riscaţi deterioarea membranei respirante.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
Material Stratermic format din 3 straturi : - >28 000 mm de presiune a apei. -Cusături 100% etanşe. - Glugă reglabilă, pe 3 dimensiuni, cu bordură ce reține forma aleasă. -Manşetele au manşoane duble, reglabile. - Deschidere centrală, cu clapetă și element de eliminare a apei. Produs testat în condiţii de averse, 24 h (450L/H/m² ).
Respirabilitate
RET<15. Material foarte respirant din 3 straturi (RET < 15). Pentru a afla dacă materialul este respirant, măsurăm rezistența evaporativă, numită RET ( test conform normei ISO 11092). Aceasta reprezintă capacitatea de evacuare a vaporilor, în timpul efortului.
Buzunare
- Buzunar special, cu ieșire interioară și ghid pentru cablu căști audio. - 2 buzunare dublate, din polar, pentru mâini, de aproximativ 300 g . Se pot extrage, pentru uscare rapidă. - 2 buzunare tip cargo, ce dispun de șnur și inel pentru circuit special.
Rezistență la uzură
-Întărituri la baza jachetei : - Închidere cu fermoar, rezistent la oxidare cauzată de sare. - Tratament ce oprește fenomenul de electroliză pe membrană.
Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, etc.). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/.
Benzi intensificare lumină
- Bandă reflectorizantă, ce intensifică sursele de lumină (EN471). - Glugă ce asigură vizibilitate.
Confort
-Reglare intuitivă a gulerului, pentru protecţie optimă. - Guler înalt, dublat cu polar 300 g. - Mărime ajustabilă, cu ajutorul buzunarelor. - Bază jachetă ajustabilă, atunci când este închisă/ - Material interior cu grip din silicon. Aderență în contactul cu salopeta. - Închidere cu fermoar dublu.
Reactivarea calității hidrofobe a jachetei etapa 1 : înainte de spălare
Închideți toate fermoarele și elementele speciale și înlăturați părțile ce nu se pot spăla. Desfaceți chingile și părțile elastice, goliți buzunarele. Pentru spălare, întoarceți jacheta pe dos.
Reactivarea calității hidrofobe a jachetei etapa 2 : spălare
Se recomandă spălarea la 30°sau 40°C, cu detergent obișnuit. A nu se utiliza balsam sau înălbitor. Evitați plierea frecventă a jachetei. Important: alegeți un program de spălare cu clătire abundentă sau alegeți un program cu clătire dublă.
Reactivarea calității hidrofobe a jachetei etapa 3 : uscarea
Uscarea este o etapă esențială pentru reactivarea tratamentului hidrofob. Recomandăm uscarea completă, în aer liber. A nu se usca pe calorifer sau pe surse directe de căldură. Puteți folosi un program sintetic de uscare, pentru o perioadă scurtă de timp(10-15 minute). Atenție ! A nu se usca excesiv.
Reactivarea calității hidrofobe a jachetei
Dacă nici prin îndeplinirea acestor condiții apa nu alunecă pe suprafața jachetei, atunci recomandăm utilizarea unui spray sau a unui produs special de reimpermeabilizare. Le puteți găsi în magazinele Decathlon.
Greutate
1185 g pentru mărimea 40.
HAUT DE PAGE