Jachetă Navigaţie Ozean 900 Impermeabilă şi Respirantă Roşu Bărbaţi

Ref :
8314368
AVANTAJ PRODUS
Jachetă impermeabilă şi respirantă, ideală pentru navigaţie ! Bandă din neopren în talie, guler şi manşete ce protejează de apă.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Impermeabilitate
>28000mm.Produs testat în condiţii de averse(450L/H/m²-24h).Cusături 100% etanşe
Căldură
Buzunare cu dublură din polar Stratermic 300 g.
Durabilitate
Material cu 3 straturi, rezistent. Întărituri. Garanţie 2 ani.
Respirabilitate
Stratul protector Novadry asigură o respirabilitate a materialului de 15 RET.
Protecție vânt
Materialul cu membrană protejează de vânt.
Vizibilitate
Elemente reflex 3M termolipite (EN471) pentru intensificarea luminii slabe.
Utilizare ușoară
Reglare intuitivă a gulerului pentru protecţie optimă.
Impact asupra mediului
Rezistență: sustainability.decathlon.com.

CARACTERISTICILE SALE

Sezon:
vară
Navigare:
vreme instabilă
Frecvență:
Nivel intensiv.
Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Glugă : 100.0% Poliester Căptuşeală : 100.0% Poliester Material intercalat : 71.0% Poliester, 17.0% Poliuretan, 12.0% Elastan
Approved by
Tanguy de Lamotte, skipper profesionist, ce a participat la competiţia Vendée Globe 2012-2013, a putut testa şi aproba această jachetă impermeabilă şi respirantă în condiţiile meteo cele mai dificile. Jacheta i-a oferit protecţie împotriva vântului, a ploii şi a valurilor.
Tests
Novadry reproduce condiţiile unei averse în simulatorul de condiţii meteo. Astfel, după patru ore cu precipitaţii de 450L/H/m², jachetă continuă să menţină pielea uscată.
Conceput pentru
navigaţie cu vele în condiţii extreme.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la 30°C. A se spăla pe dos, cu benzile velcro închise. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber.Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. A se evita expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece se poate deteriora membrana sau stratul protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Clip video produs
Clipul video înfăţişează caracteristicile şi modul de reglare a salopetei Ozean 900 :<iframe width="500" height="375" src="//www.youtube.com/embed/DZRrB4PLcv8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Impermeabilitate
Materialul exclusiv Novadry menţine pielea uscată, chiar şi în condiţii meteo severe. La testarea în simulatorul de ploaie, jacheta rămâne timp de 24H într-o "furtună" simulată de 450L/H/m² fără ca cea mai mică picătură de apă să pătrundă în interior. Impermeabilitatea materialului este garantată la peste 28 000 mm presiune apă. Toate cusăturile sunt 100% etanşe.
Glugă
Gluga din material textil foarte vizibilă este reglabilă în 3 dimensiuni : înălţime, circumferinţă, câmp vizual. Cozorocul semi-rigid este prevăzut cu margine flexibilă, cu memorie a formei.
Izolare
Centura din neopren este extensibilă şi reglabilă datorită benzilor cu arici.Asigură legătură optimă cu salopeta.
Protecţie pentru documente şi accesorii multimedia
Buzunar mare cu compartiment 100% etanş pentru a proteja accesoriile care nu sunt rezistente la apă.
Depozitare
Buzunar central cu fermoar cu silicon. Etanşeitate optimă. Buzunarul cu 2 compartimente mici pentru accesorii (cuţit, briceag ...) permite separarea acestora şi împiedică permutarea lor de la stânga la dreapta.
Buzunare pentru mâini :
Buzunar cu dublură din polar 300g, prevăzut cu şnur pe care e fixat un inel de dimensiuni mari, de care se pot ataşa mănuşile, în vederea uscării acestora. Ideal pentru a proteja mâinile de frig şi de vânt.
Etanşeitate la nivelul extremităţilor :
Guler interior şi manşete cu bandă din cauciuc sintetic. Se reglează cu ajutorul benzilor autoaderente pentru a asigura etanşeitate optimă.
Guler
Gulerul se reglează folosind benzile autoaderente.
Ce este testul de impermeabilitate, numit şi test aversă?
Test ce supune produsul la o cantitate de apă, reproducând diferite condiţii climatice. Toate produsele noastre sunt validate ca fiind 100% impermeabile, în urma unui test de >4 ore care simulează o aversă de 100L/H/m² - 450L/H/m², în funcţie de utilizarea produsului. Recordul mondial pentru precipitaţii (174L/h/m² în 4 ore şi 30 de minute) din SUA, nu a mai fost egalat din 1942 (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Când plouă la Paris cad, în medie, 2L/H/m² (www.Paris.fr).
Ce este o membrană cu strat protector, impermeabilă şi respirantă?
Membrana elimină transpiraţia în etape. Materialul absoarbe transpiraţia până la saturare, apoi o evacuează, datorită diferenţei de presiune între interiorul vestei şi mediul exterior. Cel mai mare avantaj al membranei cu strat protector este că nu are pori, prin urmare nu este necesar să o clătiţi abundent cu apă pentru a elimina urmele lăsate de apa sărată. Respirabilitatea rămâne constantă.
Notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE