Jachetă Navigație 500 Roşu Bărbaţi

Ref :
8319501
AVANTAJ PRODUS
Jacheta impermeabilă şi respirantă protejează de frig şi de stropii de apă ! Ideală pentru navigaţie în condiţii nefavorabile !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Impermeabilitate
4h pe ploaie puternică (>10000 mm). Cusături 100% etanşeHidrofobă.
Rezistenţă la apă sărată
Sistem de închidere cu fermoar din plastic injectat. Tratament al membranei.
Respirabilitate
Material foarte respirant din 2 straturi (RET < 12).
Buzunare
6 buzunare cu fermoar, dintre care 2 din polar și 2 interioare.
Utilizare ușoară
Glugă ajustabilă în 3 puncte:
Impact asupra mediului
Rezistență: Vestă impermeabilă bărbați-sustainability.decathlon.com.

CARACTERISTICILE SALE

Sezon:
vară
Navigare:
Vreme variabilă.
Frecvență
Nivel consecvent.
Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Material intercalat : 100.0% Poliester Căptuşeala principală : 100.0% Poliamidă Căptuşeala secundară : 100.0% Poliester Încheietura mâinii : 67.0% Poliester, Încheietura mâinii : 21.0% Elastan, Încheietura mâinii : 12.0% Poliuretan
Conceput pentru
navigație. Recomandată pentru mai puțin de 15 zile pe ambarcațiune, pe o ploaie puternică.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la 30°C. A se spăla pe dos şi cu benzile auto-aderente închise. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber.Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. Evitaţi expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece riscaţi deterioarea membranei respirante.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
- Material 2 straturi protectoare- >10000 mm presiune a apei. -Cusături 100% etanşe. -Glugă ajustabilă în 3 puncte:- Manșete duble, ajustabile, cu ajutorul benzilor cu arici. - Deschidere centrală cu bandă de protecție, pentru impermeabilitate optimă. Produs testat în condiţii de averse (L/H) >m² 4450h.
Respirabilitate
RET*<12.Material foarte respirant. Pentru a afla dacă un material este respirant, măsurăm rezistența evaporativă, numită RET (test confort normei ISO 11092). Este capacitatea sa de a lăsa vaporii de apă, acumulați în timpul efortului, să treacă la exterior.
Confort !
Glugă ajustabilă în 3 puncte:Partea inferioară a jachetei : - Guler reglabil din polar.
Elemente reflectorizante
- 2 benzi pe umeri. - 2 benzi pe glugă. Acestea intensifică lumina.
Rezistență la uzură
- Închidere centrală cu fermoar, din plastic injectat, rezistent la oxidarea cauzată de sare. -Întărituri în partea inferioară a jachetei :
Reactivarea calității hidrofobe a jachetei etapa 1 : înainte de spălare
Închideți toate fermoarele și elementele speciale și înlăturați acele părți detașabile ce nu se pot spăla. Desfaceți chingile și părțile elastice, goliți buzunarele. A se spăla pe dos.
Reactivarea calității hidrofobe a jachetei etapa 2 : spălare
Se recomandă alegerea unui program sintetic de spălare, la 30°sau 40°C. A se utiliza detergent obișnuit de rufe.A nu se utiliza balsam de rufe sau înălbitor. A nu se plia excesiv în timpul spălării. Nu supraîncărcați mașina cu haine. Atenție: clătiți abundent sau clătiți de două ori, pentru a elimina resturile de detergent.
Reactivarea calității hidrofobe a jachetei etapa 3 : uscarea
Spălarea este una dintre etapele primordiale pentru reactivarea tratamentului hidrofob al jachetei. Se recomandă ucarea completă a jachetei, în aer liber, la orizontală, pe un uscător. Atenție ! A nu se usca niciodată pe o sursă directă de căldură (radiator, calorifer etc. ). Înainte de depozitare, alegeți un program sintetic de uscare, pentru o perioadă scurtă, de 10-15 minute.
Reactivarea calității hidrofobe a jachetei
Dacă în ciuda respectării indicațiilor de curățare, apa nu alunecă pe suprafața jachetei, atunci recomandăm utilizarea unui spray sau a unei soluții speciale de reimpermeabilizare. Acestea se găsesc în magazinele Decathlon.
Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, etc.). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/.
HAUT DE PAGE