Jachetă Navigație 100 Albastru Închis Copii

Ref :
8330355
AVANTAJ PRODUS
Jachetă pentru navigaţie ! Confecţionată din material performant, impermeabil şi respirant. Protejează de ploaie şi vânt în timpul navigaţei de coastă şi în viaţa de zi cu zi.

6 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Impermeabilitate
3h, în ploaie moderată (>4000mm). Cusături 100% etanşe.Hidrofobă.
Respirabilitate
Material cu strat protector (test RET<12 normă ISO11092).
Protecție vânt
Materialul înlătură efectele de răcire ale vântului.
Utilizare ușoară
2 buzunare pentru mâini, cu fermoar. Glugă reglabilă. Manşete reglabile.
Impact asupra mediului
Rezistență: sustainability.decathlon.com.

CARACTERISTICILE SALE

Sezon:
vară
Navigare:
Vreme variabilă.
Frecvență
Nivel ocazional.
Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Material intercalat : 100.0% Poliamidă Căptuşeala principală : 100.0% Poliester Căptuşeala secundară : 100.0% Poliamidă
Conceput pentru
navigație. Model pentru copii.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la 30° C. Spălaţi pe dos, cu benzile velcro închise.A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. Uscaţi de preferinţă în aer liber. Uscaţi automat la maşină, temperatură minimă, durată minimă, pentru îmbunătăţirea performanţelor hidrofobe. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
Depozitaţi la loc uscat.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Cum se garantează impermeabilitatea ( apa nu pătrunde în material) ?
Cu strat protector: material impermeabilizat, pe fața interioară. Împiedică intrarea apei în jachetă, dar asigură eliminarea vaporilor de apă din timpul activității sportive. Astfel, corpul rămâne uscat. Fermoarul central, din plastic injectat (ca şi cele de la buzunare) nu se oxidează în contact cu sarea datorită formei speciale a dinţilor săi. Este prevăzut cu un element de protecţie împotriva apei (impermeabilitate optimă).
Cum testăm impermeabilitatea?
Rezistența materialului este supusă la test fie prin coloana de apă (normă ISO 811), fie prin presiunea apei, exprimată în mm coloană de apă. Cu cât presiunea este ridicată, fără a pătrunde în material, cu atât este mai impermeabilă. Un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2000 mm de apă. Testăm apoi impermeabilitatea produsului în întregime: validată printr-un test de duș sub 100 litri de apă/ m2 / oră, timp de 3 ore.
Cum se garantează respirabilitatea ?
Cu strat protector: material impermeabilizat, pe fața interioară. Împiedică intrarea apei în jachetă, dar asigură eliminarea vaporilor de apă din timpul activității sportive. Astfel, corpul rămâne uscat. Dublură din nailon şi mesh, concepută pentru a evacua transpiraţia.
Cum se testează respirabilitatea ?
Pentru a ști dacă un material este respirant, măsurăm rezistența la evaporare , numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Este capacitatea sa de a lăsa vaporii de apă acumulați în timpul sportului să treacă la exterior.
Cum se garantează respirabilitatea ? (capacitatea produsului de a lăsa apa să alunece pe suprafața materialului)
Cu cât apa curge repede, fără a se infiltra în material, cu atât acesta devine hidrofob. Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne lejer. (A nu se confunda cu impermeabilitatea!) Această calitate hidrofobă este obținută datorită unui tratament aplicat pe fața externă a materialului.
Cum să reactivez calitatea hidrofobă a jachetei? etapa 1 : înainte de spălare.
Închideți toate fermoarele și elementele speciale, înlăturați părțile ce nu se pot spăla. Deschideți șnururile și părțile elastice. Goliți buzunarele. Se recomandă spălarea produdului pe dos.
Cum să reactivez calitatea hidrofobă a jachetei? etapa 2 : spălare.
Puteți spăla jacheta la un program sintetic, la 30°sau 40°C, cu detergent obișnuit. Pentru ppăstra performanța materialului, nu utilizați balsam de rufe și nici înălbitor. Nu se recomandă plierea excesivă pentru introducerea în uscătorul de rufe. Important: alegeți o clătire abundentă sau efectuați o clătire dublă.
Cum să reactivez calitatea hidrofobă a jachetei? etapa 3 : uscarea.
Uscarea este o etapă primordială pentru reactivarea tratamentului hidrofob. Se recomandă uscarea completă a jachetei, în aer liber sau pe uscător. Atenție! Nu uscați pe o sursă directă de căldură. Înainte de depozitare, puteți introduce produsul la un program sintetic de uscare, pentru o perioadă scurtă de timp, 10- 15 minute. Atenție! Nu se recomandă uscarea excesivă.
Cum să reactivez calitatea hidrofobă a jachetei?
Dacă după spălarea și uscarea conform indicațiilor apa nu alunecă pe material, atunci recomandăm reimpermeabilizarea, utilizând un spary sau un produs special conceput în acest sens. Acestea se găsesc și în magazinele Decathlon.
Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, etc.). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/.
HAUT DE PAGE