BIENTÔT ÉPUISÉ

Jachetă Ceruită și Călduroasă 100 Navigație Impermeabilă Anti-Vânt Roz Damă

Ref :
8344153
AVANTAJ PRODUS
Călduroasă și impermeabilă ! Glugă reglabilă ! Protejează de ploaie, frig si vânt !
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
5 / 5 1 rating

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Impermeabilitate
Produs testat sub ploaie moderată timp de 4 ore. Cusături 100% etanşe.
Căldură
Jachetă, buzunare și glugă dublate cu vată. Glugă reglabilă.
Protecție vânt
Guler înalt şi material cu strat protector ce protejează de vânt.
Buzunare
2 buzunare călduroase cu fermoar. Buzunar interior.
Hidrofobie
Materialul a fost tratat special pentru a fi hidrofob.
Rezistenţă la apă sărată
Materiale și fermoare rezistente la apă sărată.
Durabilitate
Material impermeabil şi rezistent.
Impact asupra mediului
Nota B - Comparație: jachetă călduroasă impermeabilă bărbați.

CARACTERISTICILE SALE

Tip
Jachetă.
Tip navigație
Navigație de coastă.
Frecvență
Nivel ocazional.
Compoziție
Material exterior : 100.0% Poliamidă Umplutură : 100.0% Poliester Căptuşeala principală : 100.0% Poliamidă Căptuşeala secundară : 100.0% Poliester
Tests
Novadry recrează condiţiile de ploaie în simulatorul său de condiţii meteorologice. Astfel, după 4 de ore în care a fost supusă unui test cu 100 L apă / H / m2 , jacheta rămâne impermeabilă.
Conceput pentru
navigație pe vreme rece si liniștită: ploaie si vânt moderate (nivel ocazional).
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Spălaţi jacheta impermeabilă la maşină la 30°C, pe dos. Fixaţi benzile cu arici în prealabil. Nu utilizaţi balsam. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber.Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, se poate călca la maxim 110°C sau se poate aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. A se evita expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece riscaţi deterioarea membranei sau a stratului protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
Material exclusiv Novadry ce vă păstrează corpul uscat chiar şi pe ploaie în aversă. La trecerea prin simulatorul de ploaie, jacheta cerată a rămas timp de 4 ore sub echivalentul unei averse de 100L/H/m2 fără nici o picătură de apă să pătrundă înăuntru. Impermeabilitatea materialului este garantată la peste 4000 mm presiune apă. Toate cusăturile sunt 100% etanşe.
Glugă
Glugă călduroasă dublată cu vată, prevăzută cu şnur elastic de reglare pentru protecţie optimă. Glugă cu circumferinţă preformată, reglabilă cu şnur elastic pentru vizibilitate optimă.
Buzunare călduroase
Două buzunare mari şi călduroase pentru a proteja mâinile de vânt şi ploaie şi pentru depozitarea accesoriilor.
Manşete ajustabile :
Manşetele sunt prevăzute cu benzi cu arici pentru reglare corectă şi pentru a împiedica pătrunderea apei și aerului.
Sistem de închidere
Fermoarul central, din plastic injectat (ca şi cele de la buzunare) nu se oxidează în prezenţa sării datorită formei speciale a dinţilor săi. Este prevăzut cu un element de protecţie împotriva apei (impermeabilitate optimă).
Ce este testul de impermeabilitate, numit şi test aversă?
Test ce supune produsul la o anumită cantitate de apă, reproducând diferite condiţii climatice. Toate produsele noastre sunt validate ca fiind 100% impermeabile, în urma unui test de >4 ore care simulează o aversă de 100L/H/m² - 450L/H/m², în funcţie de utilizarea produsului.
Tratamentul hidrofob
Impermeabilitatea jachetei se obține printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară. Acest tratament face ca apa să alunece pe suprafaţa materialului, fără a fi absorbită în interior. Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne lejer şi călduros. Acest tratament trebuie reînnoit de mai multe ori pe durata vieţii produsului. Magazinul nostru propune mai multe produse de tratament hidrofob.
De ce este importantă protecţia împotriva vântului?
Este foarte important să vă protejaţi împotriva vântului, în repaus dar și în mișcare, deoarece acesta scade temperatura corporală. Potrivit modelului ''Windchill'', care măsoară temperatura resimţită sub influenţa vântului şi a frigului: pentru o temperatură de 5°C, cu o viteză a vântului de 30km/h, temperatura resimţită va fi de 0°C. Dacă temperatura aerului este de 0°C şi viteza vântului de 40 km/h, temperatura resimţită va fi de -7°C. Votre ciré chaud 100 permite blocarea efectelor vântului.
Ce reprezintă indicele” Clo„ ?
”Clo” este indicele ce permite măsurarea rezistenţei termice a produsului. În timpul testelor, materialul este expus unei temperaturi apropiate de cea a corpului şi unei temperaturi exterioare controlate. Indicele ”Clo” evaluează capacitatea produsului de a menţine căldura în interior. Cu cât indicele ”Clo” este mai mare cu atât îmbrăcămintea va păstra căldura degajată de corp un timp mai îndelungat.
Notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați yușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produse de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decizia de a folosi afișajul de mediu aparține companiei Decathlon. Video explicativ : https://youtu.be/8t63KkRwn_8 sustainability.decathlon.com

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

5 / 5 1 rating
1 persoane din 1353 recomandă acest produs
Repartizarea notelor
 • Femeie
  20 - 29 ani
  11 November 2016
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  CALITATE
  IMPERMEABILA CHIAR SI LA PLOI TORENTIALE

  OK

HAUT DE PAGE