BIENTÔT ÉPUISÉ

Jachetă Cerată, Impermeabilă şi Respirantă Raincoastal Albastru Bărbaţi

Ref :
8330290
AVANTAJ PRODUS
Jachetă pentru navigaţie ! Confecţionată din material performant, impermeabil şi respirant. Protejează de ploaie şi vânt în timpul navigaţei de coastă şi în viaţa de zi cu zi.
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4 / 5 1 rating

7 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Impermeabilitate
2h sub ploaie ușoară (> 4000 mm). Cusături 100% etanşe, material hidrofob.
Respirabilitate
Protecție ce asigură respirabilitate (RET<12)
Buzunare
2 buzunare pentru mâini, cu fermoar. Buzunar interior.
Protecție vânt
Materialul cu membrană protejează de vânt.
Impact asupra mediului
Rezistență: Vestă impermeabilă bărbați-sustainability.decathlon.com.

CARACTERISTICILE SALE

Sezon
Vară.
Navigație
Vreme variabilă.
Frecvență
Nivel ocazional.
Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Căptuşeala principală : 100.0% Poliamidă Căptuşeala secundară : 100.0% Poliester
Tests
Novadry recrează condiţiile de ploaie în simulatorul de condiţii meteorologice. În acest context, după 4 ore sub averse de 100L/H/m², jacheta Raincoastal menţine pielea uscată.
Conceput pentru
navigație. Condiții variabile.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la 30°C. A se spăla pe dos, cu benzile velcro închise. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. Uscaţi de preferat în aer liber.Puteţi usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. Evitaţi expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece riscaţi deterioarea membranei sau a stratului protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
Material exclusiv Novadry ce vă păstrează corpul uscat chiar şi pe ploaie în aversă.La trecerea prin simulatorul de ploaie, jacheta cerată a rămas timp de 4 ore sub o aversă de 100L/H/m² fără ca cea mai mică picătură de apă să pătrundă înăuntru.Impermeabilitatea materialului este garantată la peste 4000 mm presiune apă. Toate cusăturile sunt 100% etanşe.
Glugă
Gluga este prevăzută cu elastic de strângere pentru a se ajusta şi a proteja de intemperii. Glugă cu circumferinţă preformată, reglabilă cu şnur elastic pentru vizibilitate optimă.
Protecţie documente şi accesorii
Buzunarul interior cu bandă autoaderentă vă va ajuta să păstraţi în siguranţă documentele şi accesoriile.
Buzunare pentru mâini
Două buzunare mari şi călduroase pentru a proteja mâinile de vânt şi de ploaie şi pentru depozitarea accesoriilor necesare.
Reglarea manşetelor
Manşetele sunt prevăzute cu benzi cu arici pentru reglare corectă.
Dublură jachetă
Dublură din nailon şi mesh, concepută pentru a evacua transpiraţia.
Sistem de închidere
Fermoarul central, din plastic injectat (ca şi cele de la buzunare) nu se oxidează în contact cu sarea datorită formei speciale a dinţilor săi. Este prevăzut cu un element de protecţie împotriva apei (impermeabilitate optimă).
Ce este testul de impermeabilitate, numit şi test aversă?
Test ce supune produsul la o cantitate de apă, reproducând diferite condiţii climatice. Toate produsele noastre sunt validate ca fiind 100% impermeabile, în urma unui test de >4 ore care simulează o aversă de 100L/H/m² - 450L/H/m², în funcţie de utilizarea produsului. Recordul mondial pentru precipitaţii (174L/h/m² în 4 ore şi 30 de minute) din SUA, nu a mai fost egalat din 1942 (National oceanic and atmospheric administration, USDC). Când plouă la Paris cad, în medie, 2L/H/m² (www.Paris.fr).
Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, etc.). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4 / 5 1 rating
1 persoane din 1353 recomandă acest produs
Repartizarea notelor
 • Bărbat
  30 - 39 ani
  17 October 2016
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  merită

  folosesc de 3-4 ani așa ceva

HAUT DE PAGE