Jachetă Cerată 100 Negru/ Gri Bărbați

Ref :
8330291
AVANTAJ PRODUS
Jachetă cerată din material impermeabil, respirant și flexibil, ce protejează de intemperii în timpul navigațiilor pe coastă. Potrivită și pentru utilizare zilnică.
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4 / 5 1 rating

7 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

beneficii utilizator

Impermeabilitate
3h de ploaie moderată (>4000 mm). Cusături 100% etanșe. Material hidrofob.
Rezistenţă la apă sărată
Închidere cu fermoar din plastic injectat.
Respirabilitate
Protecție ce asigură respirabilitate (RET<12)
Buzunare
3 buzunare cu fermoar. (2 exterioare, 1 interior).
Protecție vânt
Materialul cu membrană protejează de vânt.
Impact asupra mediului
Comparație ciclu de viață: sustainability.decathlon.com.

CARACTERISTICILE SALE

Sezon:
vară
Navigație:
Vreme variabilă.
Frecvență
Nivel ocazional.
Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Material intercalat : 100.0% Poliamidă Căptuşeala principală : 100.0% Poliamidă Căptuşeala secundară : 100.0% Poliester
Conceput pentru
navigație (nivel ocazional). 3/4 x jumătate de zi pe an, pe ploaie moderată.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la 30°C. A se spăla pe dos, cu benzile velcro închise. A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber. Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, îl puteţi călca la maximum 140°C sau aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. Evitaţi expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece riscaţi deterioarea membranei sau a stratului protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
- Material cu strat protector- >4000 mm presiune a apei. Cusături 100% etanşeGlugă reglabilă. - Bază reglabilă, cu benzi cu arici. - Fermoar pe mijloc, protejat de un material textil, pentru impermeabilitate optimă. Produs validat în simulator, în condiţii de ploaie moderată (100L/H) >m² h.
Respirabilitate
RET<12.foarte respirantă. Pentru a ști dacă un material este respirant, îi măsurăm rezistența evaporativă, numită RET (test în conformitate cu norma ISO 11092). Este vorba despre capacitatea materialului de a permite transpirației să se evapore.
Confort !
Glugă reglabilă.
Rezistență la uzură
- Fermoar central din plastic injectat, rezistent la oxidarea provocată de sare.
Cum se reînnoiește capacitatea hidrofobă a materialului ? etapa 1 : înainte de spălare
Închideți toate fermoarele și clapele și îndepărtați părțile care nu se spală. Desfaceți chingile și părțile elastice. Goliți buzunarele. Întoarceți pe dos.
Cum se reînnoiește capacitatea hidrofobă a materialului ? etapa 2 : spălare
Puteți spăla hainele la un program de sintetice, la 30°sau 40°C, cu detergentul obișnuit. Nu folosiți balsam sau clor (ar putea să deterioreze proprietățile originale ale hainelor). Nu întocmiți prea strâns înainte de a introduce în mașina de spălat. Foarte important: selectați un program de clătire abundentă.
Cum se reînnoiește capacitatea hidrofobă a materialului ? etapa 3 : uscare
Uscarea corectă este importantă. Se recomandă uscarea în aer liber, pe uscătorul de rufe. Atenție, nu uscați direct pe calorifer. Selectați un program scurt de uscare automată (10-15 minute), înainte de depozitare. Nu selectați un program de uscare prea lung.
Cum se reînnoiește capacitatea hidrofobă a materialului ?
Dacă, în urma spălării și clătirii abundente, picăturile de apă nu se șiroiesc pe suprafața materialului, vă recomandăm reimpermeabilizarea materialului, cu un spray sau cu un detergent special.
Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același fel (tricou, pantalon, rucsac, ...). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afișare de mediu. Pentru mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4 / 5 1 rating
1 persoane din 1353 recomandă acest produs
Repartizarea notelor
 • Bărbat
  30 - 39 ani
  17 October 2016
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  merită

  folosesc de 3-4 ani așa ceva

HAUT DE PAGE