BIENTÔT ÉPUISÉ

Jachetă Călduroasă Navigație Impermeabilă Anti-Vânt 100 Albastru Copii

Ref :
8315574
AVANTAJ PRODUS
Jachetă impermeabilă şi respirantă !Jachetă uşoară şi confortabilă, chiar şi în condiţii de ploaie şi vânt.

beneficii utilizator

Impermeabilitate
Validată sub averse timp de 4H. Cusături 100% etanşe.
Căldură
Jachetă și glugă dublată. Reglare la mâneci și la bază.
Protecție vânt
Guler înalt şi material cu strat protector. Protejează de vânt.
Respirabilitate
Strat protector Novadry ce permite evacuarea transpiraţiei (RET= 12).
Buzunare
2 buzunare pentru mâini, cu fermoar. Buzunar interior cu închidere velcro.
Hidrofobie
Materialul a fost tratat special pentru a fi hidrofob.
Rezistenţă la apă sărată
Material rezistent la apa sărată.
Impact asupra mediului
Note C - Comparație: jachetă călduroasă impermeabilă bărbați.

CARACTERISTICILE SALE

Compoziție
Material principal : 100.0% Poliamidă Umplutură : 100.0% Poliester Căptuşeala principală : 100.0% Poliamidă Căptuşeala secundară : 100.0% Poliester Material intercalat : 100.0% Poliester
Tests
Novadry recrează condiţiile de ploaie în simulatorul de condiţii meteorologice. În acest context, după 4 ore sub averse de 100L/H/m2100 , jacheta menţine pielea uscată.
Conceput pentru
navigație de coastă pe vreme rece și condiții moderate: ploaie moderată, vânt puternic, mare ușor agitată.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Spălaţi jacheta impermeabilă la maşină la 30°C, pe dos. Fixaţi benzile cu velcro în prealabil. Nu utilizaţi balsam.A se clăti din abundenţă şi a se stoarce uşor. A se usca, de preferat, în aer liber.Se poate usca la maşină ocazional, la temperatură minimă, durată minimă, pentru a mări performanţele tratamentului hidrofob. Pentru a reda produsului calităţile hidrofobe iniţiale, se poate călca la maxim 110°C sau se poate aplica un spray reimpermeabilizant Tribord.
Depozitare Sfaturi
A se păstra la loc uscat. Evitaţi expunerea la o sursă directă de căldură, de tip radiator, deoarece riscaţi deterioarea membranei sau a stratului protector respirant.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Impermeabilitate
Material exclusiv Novadry ce vă păstrează corpul uscat chiar şi pe ploaie în aversă.La testarea în simulatorul de ploaie, jacheta rămâne timp de 4H într-o "furtună" simulată de 100L/H/m2 fără ca cea mai mică picătură de apă să pătrundă în interior. Impermeabilitatea materialului este garantată la peste 5000 mm presiune apă.
Vizibilitate
Dispune de benci reflectorizante.
Glugă
Gluga se depozitează cu uşurinţă în buzunarul mare de la guler.Este prevăzută cu două elastice şi cu un element de fixare a vizierei pentru a oferi o protecţie optimă împotriva intemperiilor.
Manşete ajustabile :
Manşetele sunt prevăzute cu benzi cu arici pentru ajustare corectă și pentru limitarea intrărilor de aer.
Sistem de închidere
Fermoarul central, din plastic injectat (ca şi cele de la buzunare) nu se oxidează în prezenţa sării datorită formei speciale a dinţilor săi. Flap exterior şi bandă de protecţie pe interior, pentru impermeabilitate optimă. Şnur elastic pentru reglarea părţii de jos a jachetei.
Dublura jachetei
Jacheta este dublată în întregime cu polar pentru o izolare termică eficientă cu indice de 2,33 puncte.
Ce este respirabilitatea produsului şi indicele RET?
Respirabilitatea jachetei corespunde capacităţii acesteia de a permite evacuarea transpiraţiei generate de corp.Se măsoară prin intermediul Rezistenţei Evaporative la Transfer (Norma ISO 11092). Indicele RET este un indice de rezistenţă. Cu cât acesta este mai mic cu atât materialul este mai respirant. RET între 6 şi 9: respirant; între 10 şi 13 : foarte respirant; între 14 şi 17 : respirant; între 18 şi 20 : puţin respirant; mai mare de 20 : produsul nu este respirant.
Ce este testul de impermeabilitate, numit şi test aversă?
Test ce supune produsul la o cantitate de apă, reproducând diferite condiţii climatice. Toate produsele noastre sunt validate ca fiind 100% impermeabile, în urma unui test de >4 ore care simulează o aversă de 100L/H/m² - 450L/H/m², în funcţie de utilizarea produsului.
Tratamentul hidrofob
Impermeabilitatea jachetei este asigurată de un tratament aplicat pe faţa exterioară.Acest tratament face ca apa să alunece pe suprafaţa materialului, fără a fi absorbită în interior. Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne lejer şi călduros.Acest tratament trebuie reînnoit de-a lungul vieţii produsului. Pentru aceasta magazinele noastre vă propun produse variate.
De ce este importantă protecţia împotriva vântului?
Este foarte important să vă protejaţi împotriva vântului deoarece acesta scade temperatura corporală. Potrivit modelului ''Windchill'', care măsoară temperatura resimţită sub influenţa vântului şi a frigului: pentru o temperatură de 5°C, cu o viteză a vântului de 30km/h, temperatura resimţită va fi de 0°C. Dacă temperatura aerului este de 0°C şi viteza vântului de 40 km/h, temperatura resimţită va fi de -7°C. Jacheta înlătură efectele vântului.
Ce reprezintă indicele” Clo„ ?
”Clo” este indicele ce permite măsurarea rezistenţei termice a îmbrăcămintei. În timpul testelor, materialul este expus unei temperaturi apropiate de cea a corpului şi unei temperaturi exterioare controlate.Indicele ”Clo” evaluează capacitatea produsului de a menţine căldura în interior. Cu cât indicele ”Clo” este mai mare cu atât îmbrăcămintea va păstra căldura produsă de corp un timp mai îndelungat.
Notă pentru a compara impactul de mediu al produselor
Impactul asupra mediului al produsului este calculat pe totalul ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE este dată ca să vă ajute să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin comparație cu alte produse de același tip (tricou, pantaloni, rucsacuri).Decathlon a stabilit voluntar să folosească acest afișaj de mediu.Video explicativ : https://youtu.be/8t63KkRwn_8 sustainability.decathlon.com
HAUT DE PAGE